Ilyen feltételekkel bevállalnátok egy babát?
Ha a pároddal ketten kerestek 200.000 ft-ot, de van egy lakáshiteleket, ami havi szinten 40.000 ft és még ezt jó sokáig kell fizetni és havi szinten van, hogy nem tudtok félretenni semmit vagy csak nagyon keveset.
Ti így be mernétek vállani egy babát? Mi a véleményetek?
Ó, ez rengeteg pénz!
Ennyire még 2 gyereket is vállalnék.
Köszönöm 4-es a választ! :)
Nekem most keres a párom 180 körül, de nekem még nincs munkám. Mi még fiatalok vagyunk ehhez, még magunk is gyerekesek vagyunk kicsit. :) De persze később amikor már mindketten megértünk rá (pár év múlva), mi is szeretnénk babát vállalni.
Én nem állítanám annyira biztosra. Sok mindentől függ!
Nekem pl. fontos volt,hogy annyi megtakarításunk legyen,hogy ha Isten ne adja a férjemnek megszűnik a munkahelye, akkor egy-két hónapig azért még meg tudjunk élni.
Meg nekünk pl. a fiunk iszonyat sokba került az elején. Havi szinten biztos volt 40-50 ezer. Eleve tápszeres lett, ami havi 12 ezer volt. Hipotón lett, gyógytornára kellett hordani, ami szintén 12 ezer volt.
Egy betegséget 5 ezernél kevesebből még nem úsztunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!