Ilyen feltételekkel gyerek?
22 éves vagyok,a párom 25 múlt, 3 éve vagyunk együtt.Közösen tervezünk mindent,én most fejeztem be a tanulmányaim,további tanfolyamokra járok még,párom dolgozik,jó helyen megy felfelé a létrán.
Viszont gyermeket még nem terveztünk,de úgy néz ki útban van.(1x nem védekeztünk...)
Saját lakás nincs,albérlet sincs.
Eddig náluk laktunk,de én nemrég költöztem haza,mert az anyóssal nagyon nem jövünk ki,sem a párom húgával.
Ő nem tud hozzánk költözni,mert messze lenne a melója,nem lehet megoldani.Viszont az unokabátyja felajánlotta a házának a felső szintjét,hogy költözzünk oda,amíg rendeződnek a dolgaink és én is elhelyezkedem.
Ő Bp.3. kerületben lakik egy kertes 2 szintes 130 nm-es családi házban egyedül.Jól keres,ügyvéd,jóba vagyunk.Párom nagyon bezsongott,mert ő is szabadulna otthonról,az unokabátyjával meg mindig is jóba voltak.
10. hetes vagyok és nagyon gondolkodom a dolgon.
Szeretnénk gyereket,igazából 2-3 évet ráért volna,de ha elvetetjük,akkor mi van ha legközelebb nem jön össze?
Vagy ezek nem annyira rossz feltételek?
Nem tudom mit tegyek.A párom nagyon pozitív.Az unokabátyja meg még jobban...
Vélemények?
Vegyetek ki egy albérletet, ha egyre jobb a párod munkahelye megtehetitek.
A döntést kettőtöknek kell meghozni nem másoknak.
Jézusom,hát ennyire nem látok borúsan azért.A szüleim támogatnak mindenben,itthon is tudnék lakni,sőt itthon van egy örökölt lakásom is,de akkor a párommal nem lennénk együtt szinte soha.
Ő pedig nem hagyna el,főleg nem terhesen.
Azért gondolkodom az unokabátyja ajánlatán,mert így kevesebbet kellene fizetni,mint egy albérletben és több maradna felkészülni,félrerakni.
És persze a fővárosban nekem is hamarabb lenne munkám,mint itthon. (JNSZ megye)
Salvadirona a tipikus pesszimista magyarok táborát erősíti. :DD
Vállaljátok be szerintem. Van azért ott családi háttér és támogatás (még ha nem is anyagi, de lelki mindenképp)én úgy veszem ki a szavaidbol.Probáljátok meg az unokabátynál. Szoval hajrá és sok boldogságot.:)
Na meg ez a mondat: "Párom nagyon bezsongott,mert ő is szabadulna otthonról"
Nem ettől kéne bezsongva lennie, hanem attól, hogy gyereke lesz, és szimplán örülnie, hogy van aki segít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!