Ki a gyerek apja?

Figyelt kérdés

Nem dorgálást várok, nem vagyok k...a, életemben 2 férfival voltam. 32 éves vagyok.

Történet: 7 éve vagyunk együtt párommal, végig megszakítással védekeztünk, nem estem soha teherbe. Megcsalt.Bosszúból én is. Aztán kibékültünk, minden szebb mint valaha volt...

Most terhes vagyok. Biztos hogy a páromtól, de mégis várok tőletek is megerősítést.

Mikor megcsaltam, akkor is megszakítás volt. Szégyenlem és bánom. Ez június 19.én volt. Június 31.-én csináltam tesztet (hamar), negatív volt. Másodikán meg is jöttm de annyira stresszes napok voltak, hogy nem emlékszem meddig tartott, és milyen volt. Olyan e mint szokott, de megjött másodikán ez biztos, és 26. napra.

Aztán a párommal minden oké lett nagy szerelem meg minden,és júliusban már nem védekeztünk. Augusztusban már nem is jött megm pontosan elsején csináltunk tesztet ami egyértelmű pozitív, és úgy gondolom hamarabb volt peteérésem. Gyakorlatilag a menzeszem után pár nappal, mert érezni szoktam általában. Na most van szülész ismerősöm, aki nem tud erről a dologról, de ő nézett meg még elsején hüvelyi ultrahanggal, és csak egy kis fekete folt volt a képen. Mondta okénak néz ki, de még meg kell nézni. 13,-án nézte megint szintén hüvelyivel, és akkor már vert a pici szivem és 5,7 mm CRL-t mért neki.

Szóval ha ő jóniusban készölt volna már nagyobb lenne, ugye?

Nagyon szégyenlem amit tettem, remélem nem lesz baj..

Kérlek szépen ne sziggyatok! Senki ne csinálja ezt utánam!

2013. aug. 24. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem biztos, h júliusban fogant, ha aug. 13-án volt szívhangja először. Akkor volt 6 hetes kb. :)
2013. aug. 24. 12:22
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, akkor volt, elsején még csak kis foltot láttunk.

Nagyon köszönöm neked, szeretnék végre boldog lenni a párommal.

Csak ezt felejteném el végleg!

Köszönöm mégegyszer

2013. aug. 24. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
a körülmények szerint nem sok esélye van, hogy a megcsaláskor estél teherbe
2013. aug. 24. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján valószínűtlen, hogy a másik fél lenne az apa, mert akkor már elsején egyértelműen látszott volna, szívhanggal együtt. Nyugodj meg, és sok boldogságot!
2013. aug. 24. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyértelműen a párod, hiszen a baba kora is azt mutatja, meg ha nem is túl megbízható módszerrel, de a többi esetben azért védekeztetek. Nyugodj meg!
2013. aug. 24. 13:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ne képzelj hülyeségeket:) a párodtól van, ez szinte biztos. Boldog babavárást, remélem minden oké lesz veletek. Örült neki a párod?
2013. aug. 24. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Ami történt megtörtént, még ha butaság is volt. De a baba biztos a párodé. Szóval ezen fölös agyalnod.
2013. aug. 24. 19:50
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm nindenkinek a megnyugató válaszokat, és főleg azt, hogy nem bántottatok.

Igen, a párom nagyon örült neki. Csak minden rendben legyen a babával. Igazi kis család leszünk.

Még attól tartok kicsit, mi lesz ha a többi ultrahang során lesz olyan hogy 2 héttel nagyobbak lesznek a méretek, mert valószínű hamarabb volt a peteérésem, és akkor majd mire fogok gondolni...

De szerintetek is biztos hogy a páromé, és ez mindenképp megnyugtató.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Mindenkinek nagyon boldog, nyugodt életet, és babavárást kívánok.

2013. aug. 26. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyobb is lesz a baba, az nem amiatt lesz, mert előbb fogant, hisz aug elsején csak egy fekete kis pöttyöt látott az orvos UH-n, nem? Ha csak egy pötty volt, akkor nem lehet a június 19-ei együttlétből, mert akkor már szívhangnak is kellett volna lennie.

Aug 13-án nézte meg, és akkor már vert a szíve. Szóval tuti a párodé, nyugi:)

2013. aug. 26. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:

A 12 hétig releváns a méret, mert addig nagyjából egyformán fejlődnek a babák, utána már genetika, emiatt nehogy a kardodba dőlj :D

A 12 hetes uh-t várd meg, azon is egyértelmű lesz, hogy a párodé, ne aggódj, és utána fejezd be az aggodalmaskodást, és örülj a babádnak :D

2013. aug. 26. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!