Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a fenének nem mozog ez a...

Mi a fenének nem mozog ez a gyerek? Már idegbeteg vagyok töle! Nagyon féltem! Vagy csak lusta!?!?!?!?!

Figyelt kérdés
33hetes vagyok ès borzasztò ritkàn èrzem mozogni,mindenki mesèli hogy:jaaaaaaj mennyit mozog meg rúg!!!!Nekem meg alig,alig!!Van valami baja??
2013. júl. 18. 14:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb lesz a helye, minden baba más, a rúgás is rúgás.

Ha érzed minden nap, akkor semmi baj nincsen.

2013. júl. 18. 14:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elöl fekvő a lepényed, vagy kicsit több a magzatvized, nekem akkor volt ilyen.
2013. júl. 18. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet lusta. De talán nem egy ilyen oldalon kéne emiatt érdeklődnöd, ha bajt érzel, akkor az első utad az orvoshoz vezessen, és ne ide. Amennyiben az orvos szerint minden rendben, akkor minden rendben. Nem minden baba egyforma és ez a későbbiekre is igaz.
2013. júl. 18. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:

1. szerintem mindenképpen orvosnak szólni kell, az a biztos.

2. Én anyukám pocakjában szinte semmit nem mozogtam, ő is majd megőrült. Aztán megszülettem, 6 hónapos koromig SEMMIT nem csináltam. Anya orvostól orvosig vitt, hogy mibajom van? Minden anya ott büszkélkedett, hogy emeli a fejét, megfordul, ül, kúszik.. én meg csak feküdtem, ahogy leraktak. iszonyat lusta voltam.

Semmi bajt nem találtak.

Aztán 9 hónapos koromban fogtam magamat felálltam és 10 hónapos koromra jártam. Azóta örökmozgó vagyok. Kipihentem magamat anya pocakjában és az első 6 hónapban. :)

2013. júl. 18. 14:48
 5/16 A kérdező kommentje:

4-es aranyos story! Cuki lehettél!

Nyílván voltam dokinál és ő mindent rendben talált,de nem mehetek minden héten hogy jaaaj doki már megint nem nagyon érzem!!!! NEM itt érdeklődök,csak puszta kíváncsiság és tapasztalatszerzés céljából kérdezem! Mert azért bosszant hogy csak ennyit mozog!!!Olyan jó lenne ha nekm is olyan izgága lenne mint másnak!

2013. júl. 18. 14:53
 6/16 anonim ***** válasza:

az enyémek rendszerint csak este mocorogtak mikor ledőltem

napközben alig

a utcsónál nekem is elől volt a lepény öt pl még este is csak ha oldalt kalimpált akkor éreztem

ha minden nap érzed kicsit akkor nincs baj

gondold el h egy újszülött napi pár órát van csak ébren és ez bent a pocakban sincsen máskép

2013. júl. 18. 14:56
 7/16 anonim ***** válasza:
én ilyenkor mindig rohantam a védőnőhöz szívhangot hallgatni és ő mindig meghallgatta. legalább megynugodtam h nincs baj cvele.
2013. júl. 18. 15:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Nekem van itthon szívhangfigyelőm és mindig használom én is.Fúúú nem is tudom mi lenne ha nem vettem volna meg!
2013. júl. 18. 15:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Próbáltad már azt, hogy megeszel egy csokit és lepihensz? Nálam az tuti buli utána.
2013. júl. 18. 15:13
 10/16 A kérdező kommentje:
IGEN,NEM SOKAT ÉR!
2013. júl. 18. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!