Mi a fenének nem mozog ez a gyerek? Már idegbeteg vagyok töle! Nagyon féltem! Vagy csak lusta!?!?!?!?!
Kevesebb lesz a helye, minden baba más, a rúgás is rúgás.
Ha érzed minden nap, akkor semmi baj nincsen.
1. szerintem mindenképpen orvosnak szólni kell, az a biztos.
2. Én anyukám pocakjában szinte semmit nem mozogtam, ő is majd megőrült. Aztán megszülettem, 6 hónapos koromig SEMMIT nem csináltam. Anya orvostól orvosig vitt, hogy mibajom van? Minden anya ott büszkélkedett, hogy emeli a fejét, megfordul, ül, kúszik.. én meg csak feküdtem, ahogy leraktak. iszonyat lusta voltam.
Semmi bajt nem találtak.
Aztán 9 hónapos koromban fogtam magamat felálltam és 10 hónapos koromra jártam. Azóta örökmozgó vagyok. Kipihentem magamat anya pocakjában és az első 6 hónapban. :)
4-es aranyos story! Cuki lehettél!
Nyílván voltam dokinál és ő mindent rendben talált,de nem mehetek minden héten hogy jaaaj doki már megint nem nagyon érzem!!!! NEM itt érdeklődök,csak puszta kíváncsiság és tapasztalatszerzés céljából kérdezem! Mert azért bosszant hogy csak ennyit mozog!!!Olyan jó lenne ha nekm is olyan izgága lenne mint másnak!
az enyémek rendszerint csak este mocorogtak mikor ledőltem
napközben alig
a utcsónál nekem is elől volt a lepény öt pl még este is csak ha oldalt kalimpált akkor éreztem
ha minden nap érzed kicsit akkor nincs baj
gondold el h egy újszülött napi pár órát van csak ébren és ez bent a pocakban sincsen máskép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!