Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a fenének nem mozog ez a...

Mi a fenének nem mozog ez a gyerek? Már idegbeteg vagyok töle! Nagyon féltem! Vagy csak lusta!?!?!?!?!

Figyelt kérdés
33hetes vagyok ès borzasztò ritkàn èrzem mozogni,mindenki mesèli hogy:jaaaaaaj mennyit mozog meg rúg!!!!Nekem meg alig,alig!!Van valami baja??
2013. júl. 18. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem meg a stílusoddal kezdhetnél valamit kedves Kérdező! Ilyen hangnemű kérdés már nem idevaló, ezt meg lehet szebben is kérdezni! Mi lesz ha ennél jobban kiborít majd a gyereked..

A kérdésedre válaszolva pedig ne aggódj, vannak lustább babák, de egy orvost szerintem mindenképp megér!

2013. júl. 18. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
szegénykém ... én is biztos ideges lennék ha nem mozogna , az enyém nagyon aktív:-) de egyszer beidegeltem magam valamin és akkor fél napig meg se moccant , lehet érzik ám, sőt biztos is, h ideges vagy és azért "bújik" el.... probálj megnyugodni... de lehet az is hogy csak lusti bébike és kész
2013. júl. 18. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
11szerintem félre érted, ideges és nem úgy értette ő a kérdést ahogy kiírta....
2013. júl. 18. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 100%-ban megértelek.Az Drágaságom is pont ilyen.Nagyon kis lusti.Van hogy egész nap nem érzem, csak néha este ha lefekszem.Én is csak idegesítem magam amikor mások mesélik, hogy milyeneket rugdos, meg hogy már apa is érezte.Na nálunk nagyon semmi.Ha valaki hozzá ér a pocakomhoz tuti azt a kis mocorgást is abba hagyja amit addig csinált.De Ő ilyen. :)
2013. júl. 18. 19:36
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok ,köszi a bíztatàst!

Hàt 11-es tènyleg csúnyàn fèlreèrtettèl!Nincs a stílusommal semmi problèma ,csak roppantul zavar ès aggodom hogy nem aktív a pici lànyom!!! :-)

2013. júl. 18. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:

mert a gyereked valszeg lusta fajta

ezzel semmi gond nincs

gondolom 5 hónap múlva mert majd a forgással és kúszással lesz gond - mármint h még nem csinálja :-)

ez sem gond csak kérlek nem parázz minden apró dolgon

(jesszus mióta lett ennyire stresses a másállapot????)

2013. júl. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!