Ilyen feltételekkel gyerek?
22 éves vagyok,a párom 25 múlt, 3 éve vagyunk együtt.Közösen tervezünk mindent,én most fejeztem be a tanulmányaim,további tanfolyamokra járok még,párom dolgozik,jó helyen megy felfelé a létrán.
Viszont gyermeket még nem terveztünk,de úgy néz ki útban van.(1x nem védekeztünk...)
Saját lakás nincs,albérlet sincs.
Eddig náluk laktunk,de én nemrég költöztem haza,mert az anyóssal nagyon nem jövünk ki,sem a párom húgával.
Ő nem tud hozzánk költözni,mert messze lenne a melója,nem lehet megoldani.Viszont az unokabátyja felajánlotta a házának a felső szintjét,hogy költözzünk oda,amíg rendeződnek a dolgaink és én is elhelyezkedem.
Ő Bp.3. kerületben lakik egy kertes 2 szintes 130 nm-es családi házban egyedül.Jól keres,ügyvéd,jóba vagyunk.Párom nagyon bezsongott,mert ő is szabadulna otthonról,az unokabátyjával meg mindig is jóba voltak.
10. hetes vagyok és nagyon gondolkodom a dolgon.
Szeretnénk gyereket,igazából 2-3 évet ráért volna,de ha elvetetjük,akkor mi van ha legközelebb nem jön össze?
Vagy ezek nem annyira rossz feltételek?
Nem tudom mit tegyek.A párom nagyon pozitív.Az unokabátyja meg még jobban...
Vélemények?
Én a helyetekben megtartanám a babát, és egyenlőre oda költöznék a párod nagybátyjához. Aztán ha mégsem jönne össze ez az ottlakás még mindig nézhettek albérletet. Addig is együtt lennétek, együtt tudnátok várni a babát. Szerintem ezek egyáltalán nem olyan rossz feltételek egy babaváráshoz.
De munkát találni Neked így elég nehéz lesz, de becsülendő, hogy szeretnél.
Mindenképp vállaljátok be :) Nagyon fogjátok bánni ha elveteted és talán a kapcsolatod is rámehet.Mindig ott lenne az asztalon hogy neked el kellett vetetni a gyereked.
A körülmények abszolút elfogadhatóak.A mai fiatalok közül többen maradnak szülőknél vagy családtagnál mint akik sajátba vagy albérletbe tudnak menni.Ilyen világot élünk sajnos,nagyon kevés fiatalnak adatik meg hogy sajátban tudja nevelni gyermekét.Ez nem a ti hibátok és főleg nem azé kis emberkéjé aki növekszik benned :)
Szülők támogatnak,lesz hol lakni,miért is lenne akadálya hogy megszülessen ez a gyerek? :)
Remélem helyesen döntötök és nagyon sok sikert,egészséget kívánok nektek az elkövetkezendő időszakra :)
20hkm
Köszönöm mindenki válaszát!
Párommal és szüleimmel is beszéltünk erről,szüleim támogatnak minket,anyagilag is,az unokatesójával pedig jövőhéten ülünk le megbeszélni a dolgokat.De elfogadjuk a felajánlását,így sokkal jobban tudunk félretenni saját ingatlanra.
En is azt mondom, hogy vallaljatok be, foleg, ha parodnak jo munkahelye van! Te meg amig meg tudsz, be tudsz segiteni neki alkalmi munkaval, vagy diakmunkaval. Meg gondolom azert az allam is besegit ilyen helyzetben, nem?
Mi egyebkent kulon elunk a parommal, majd kb 6-7 honaposan tudunk osszekoltozni, mert szuksegunk van az en fizetesemre is. Szoval az anyagiak igenis fontosak. Gyujtsetek minel tobbet!
Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!