Ti ezekkel az eredményekkel bevállalnátok az aminocentézist? Ha beteg lenne a babám, nem tartanám meg.
11 hét + 4 nap
37 éves
Dawn: 1:2792, Edwards: 1: 6477, Patau: 1:20408
PAPP-A: 1,311 MoM
szabad béta Hcg: 1,414 MoM
Ja, és a Dawn kór esélye 1:2700-hoz, az amniocentézis kockázata (vetélés) pedig 1:100-hoz, de hallottam már 3:100-hozt is. Tehát sokkal kockázatosabb.
De persze neked kell dönteni és az apának.
Szia,
Én nem rég csináltattam meg,teljesen jók voltak az eredményeim,de 41 éves vagyok és úgy gondoltam ,hogy ezt meg kell csináltatnom!Maga a beavatkozás szinte semmi,utána a várakozás kicsit nehezebb míg megjön az eredmény,de maximálisan megnyugtatott!
Ez csak az én történetem:
37 éves vagyok, 1: 3600. down, a többi 1:50000-hez. Semmi rendellenességet nem láttak, a genetikán megijesztettek, h ebben az életkorban ez már csak játék a számokkal, amit én nem hiszek, de megcsináltattam. Előtte elmentem az Istenheygire egy komoly genetikai uh-ra, azt mondták, nagyobb a vetélés kockázata, mint h a baba down-os...de számos, velem egykorú ismerősöm arra biztatott h csináltassam meg, ők is megtették, nekik is első gyerek, mint nekem, ráadásul nehezen lett. A vizsgálat semmi, de utána úgy feküdtem 8 napot, h azt hittem megőrülök, de megérte! Most a 34. hetet kezdjük.Igazából az egyetlen gond a vetélési kockázaton kívül h a babának még ezer más baja lehet, amit ott nem tudnak kimutatani....! ez csak az én történetem volt, bocs h hosszú voltam...!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!