Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek beteg lett a babájuk:...

Akiknek beteg lett a babájuk: volt előre bármilyen megérzésetek vagy gyanús jel?

Figyelt kérdés
Sajnos érintettség miatt kérdezem ezt.
2013. márc. 30. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen, volt. A pozitív teszttel a kezemben éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben, és ez az érzés végigkísérte az egész terhességet. Fura mód akkor csitult kicsit, mikor kiderült, hogy baj van. Előtte már kezdtem volna megnyugodni, hogy talán rosszul érzem, úgyhogy kicsit derült égből jött a szomorú valóság. :(

Nálatok mi a gond, ha szabad megkérdezni?

Neked volt ezzel kapcsolatos megérzésed?

2013. márc. 30. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Kedves Első, mi volt a baj?
2013. márc. 30. 22:27
 3/11 A kérdező kommentje:

Milyen baj történt, ha szabad megkérdezni?

Én mogorva meg rosszkedvű voltam gyakorlatilag a pozi teszttől. Folyton izgultam, hogy milyen lesz 2 gyerekkel, hogy tudunk gondoskodni róluk (már van egy kétéves lányom). Mintha depresszióm lett volna.

19 hetesen derült ki, hogy élettel összeegyeztethetlen rendellenessége van a babának :( még vártunk az amnio eredményére, de én már tudtam, hogy sajnos mindegy. Valahogy ott, az uh rendelőben összeállt számomra a kép.

2013. márc. 30. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom.:( És mi volt ez a rendellenesség? Mikor történt?

Az én kicsimnek kromoszóma-rendellenessége volt, de csak nagyon későn derült ki (a terhesség 31. hetében), hogy gond van. Néhány hónapot velünk töltött születése után, hatalmas űrt hagyott maga után. :(

2013. márc. 30. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Lemaradt: első válaszoló voltam.
2013. márc. 30. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Jajj de szörnyű:(
2013. márc. 30. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! :(

(Kérdező, tiéd volt a levett UH-os kérdés?)

Nálunk pont fordítva volt...Azt mondták, beteg lesz, de végig tudtam, hogy egészséges.

Sajnálom, hogy ilyen szörnyűség történt/történik veletek! :(

2013. márc. 31. 10:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem az enyém volt a levett kérdés. Velünk februárban történt a dolog :(

Policisztás vese, tágult agykamrák, végtagfejlődési rendellenesség volt nálunk. A 22. héten szültem meg a babát.

Kedves első, nálatok pontosan mi volt a gond?

2013. márc. 31. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom a történteket. :( Bár buta kérdésnek tűnhet, de hogy vagy most? Hogy érzed, sikerül feldolgoznod a történteket? Nálunk Edwards-szindróma volt. Első voltam.
2013. márc. 31. 14:25
 10/11 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, hogy el tudtam fogadni, ami történt. Az a 3 hét volt borzasztó, amikor már tudtuk, hogy baj van, de még nem történt meg az indított vetélés :( Mostanában gondolkozom, jól tettem-e, hogy elvetéltem, nem lett volna-e jobb, ha kivárom az idejét, de azt hiszem, nem bírtam volna. (Van egy kétéves kislányom, főleg rá gondoltam, hogy ő ne sérüljön, hogy idegeskedem, kórházba járok stb.)

Az nagyon hiányzik, hogy már nem várok babát, meg hogy ez velünk megtörtént :(

Megkérdezhetem, hogy derült ki nálatok? Írnál többet, milyen tünetei voltak a kicsidnek, hogy született, hogy élt, hogy ment el?

Nálunk nem tudom, mi volt a betegség, amniocentézis negatív, megyünk majd genetikushoz.

2013. márc. 31. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!