Van értelmes válasz? Pajzsmirigy beteg kismamák segítségét kérném!
Mennyi gyógyszert szedsz úgy értem hányast? A t3 T4 ed milyen? A Gravidától én is hánytam, matruelle nevű vitaminban is van jód, attól nem hánytam. Mondjuk drágább mint a Gravida.
Viszont ha külön szedsz jód tablettát akkor nem tudom miért ragaszkodik az orvosod a jód tartalmú terhesvitaminhoz.
nem pont hasonló, de hátha segít:) nekem az első vérvételnél nézték, nem volt eddig elvileg gondom vele, de akkor 5,04 lett a TSH értékem, jól összetojtam magam. a nőgyógyász megnyugtatott, ez nem gáz, de menjek el endo dokihoz, elmentem, ő is elmondta, ha 10-20-40 lenne az érték, esetleg aggódnom kellene, így semmi okom rá, nézzük meg a többi értéket is, a TSH-m utána 4,195 lett, doktornő azt mondta, erre nem kell szednem semmit, minden ok, az a-TPO pozitív, de ez meg előfordul terhességnél és egyik érték miatt sem lesz semmi baja a babáimnak!
tedd, amit a dokid mond, és ne aggódj, terhesség alatt előfordul, hogy megnövekszik ez az érték, ha az endo doki mást nem mondott, nem lesz baj
szia! hipp natalt vegyél,nagyon jó,olcsó és nem fogod kihányni! olyan mint a gyümölcslé.
-gravidát én is kihánytam. jodidot is szedjed,az most fontosabb is mint a kismamavitamin
Én terhesség előtt 75 mirkogr L-Thyroxint szedtem.
Azt mondta az endo doki, amint + lesz a teszt, azonnal emeljem 100-ra az adagot. Így is lett.
Aztán a 22. hét környékén nagyon felszaporodott a magzatvíz, mindennel riogattak már (rossz a baba veséje, nincs nyelőcsöve stb.), a frász kerülgetett, míg kiderült, hogy romlott a TSH értékem, emelni kellett 125-re az adagot, ennyit szedtem szülésig.
Kisfiam egészségesen született, utána visszavették 100-ra, az adagot, ma is ennyit szedek.
Egyébként én is szerettem volna Gravidát szedni a jód miatt, de bárhogy próbálkoztam, én is mindig kihánytam.
Próbálkozz alternatív megoldásokkal, homeopátia, Schüssler-sók, Bach virágterápia, max 1500 Ft 1-1 flakon vagy üvegcse ezekből.
Hányadik hétben vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!