Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van értelmes válasz? Pajzsmiri...

Van értelmes válasz? Pajzsmirigy beteg kismamák segítségét kérném!

Figyelt kérdés
Most voltam endokrin rendelésen kontrollon és emelkedett a TSH értékem.4,10-ről 5,2-re,pedig nagy adag gyógyszert szedek.Kérdezem az orvost ismét,hogy ez a babának lehet e gond,de a válasz az h nem vészes.Na de nem véletlen,hogy a normál érték 1 körül van.A 4-5 pedig távol áll az 1-től.Akkor most ebből a babának lesz baja?Mert már aggódom.Szedem a gyógyszert és nem javul a TSH!!!Írt most fel Jodidot elég nagy adagban és azt mondta szedjem tovább a Gravidát,de azt meg folyton kihányom.Na de sajna most nem állok úgy anyagilag,hogy minden nyavaját meg tudjak venni. Mit csináljak?Nagyon aggódom már! :-(
2013. ápr. 24. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Engem is rendesen beszarattak itt a gyakorin, hogy az 5,190-es TSH-m idézem: "borzasztóan, rettenetesen sok"..... Így meddő vagyok, mert 1 körüli a teherbeeséshez ideális érték.... Nekem a legalacsonyabb TSH értékem 2,8 volt. Van egy 6 éves gyerekem és most ezzel az 5 fölötti TSH-val azonnal, első próbálkozásra teherbe estem. 5 hetes vagyok, a kontroll TSH 4,810 körl van. Nem kell rá semmit szednem. Sosem szedtem rá gyógyszert egyébként.
2013. ápr. 25. 11:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a választ.Nem értem miért kell rémisztgetni az embert,mikor alapból is aggódom kissé,hogy rendben legyen vele a babával minden.
2013. ápr. 25. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak érdeklődöm, hogy minden rendben volt-e végül? Elég régi már a kérdés, gondolom, azóta a baba is szépen megnőtt...:)

2015. júl. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!