Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Váci sztk-ban milyen feltétele...

Váci sztk-ban milyen feltételekkel adnak uh képet?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem kérésemre adtak. Meg kell kérni az orvost, akkor készít. Bár nekem az egyik poénkodott, hogy az asszisztenseknek hozzak érte csokit. Legközelebb vittem és nagyon kedvesek voltak.
2013. ápr. 11. 20:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Melyik orvosnál voltál?

2013. ápr. 12. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
9 hetesen Dr Szaniszlónál voltam, akkor azt mondta, ha nagyon akarok, ad képet, de igazából ő is nehezen látta amit kellett. (Elég duci kismama vagyok)Mondtam, hogy akkor nem ragaszkodok a képhez, tényleg nagyon nehézen vettem volna ki bármit is a képből.Azt ígérte a 12. héten biztos többet látunk és több értelme van akkor a képnek. Viccesen megjegyezte a csokit...A 12. héten ő szabin volt, dr Gyurkovics volt helyette, és mondtam neki amit Szaniszló ígért, és első szóra adott.
2013. ápr. 12. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Ó de jó!

Jövő héten megyek Szaniszlóhoz 12. heti uh-ra! Akkor kérek majd. Köszi szépen :)

2013. ápr. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!