Lakáshitelt milyen feltételekkel adnak 2012-ben?
Esetleg felkereshetnél egy hiteltanácsadót. :)
Az alap, hogy kell 25% önerő és igazolt jövedelem.
és mostanság is vesznek fel hitelt az emberek, igen.
Havonta 3-10 lakáshiteligénylés fut át a kezem között.
Köszönöm. Voltam bent az otp-nél. Elvileg 9.6 millióra kérdeztem rá. 3 millió ft önerő szükséges.
De úgy néz ki, hogy már 8 millió környékén is lehet 3 szobás lakást kapni Bp-en.
Szeretnénk hitelt felvenni, első, hogy anyu+én lakásomat értékesítjük, ő kap 6 millió ft környékén lakást, majd a különbözet lesz a mi önerőnk.
Régen nem kellett önerő.
Férjem br 420 e ft-ot keres, nekem családi+ gyed 110 e ft/hó.
2,5 gyerekünk van:)
kérdés, hogy mennyiért szeretnétek ingatlant venni és ehhez mekkora hitelt szeretnétek.
Elméletileg hitelképesek vagytok az alapján, amit írtál, de nyilván nem 20 millióra.
Eladandó lakást 8,5millióért szeretném eladni (59m, jó állapotú, 1+2 fél szobás panel, központban, Csepelen, a kisszobák is nagyok-8m2, déli fekvésű, új konyhabútor, Szövetkezeti lakás)
anyunak 6millióért vennék kicsit
Az ingatlanos 350 e ft kb.
2 millió marad. Így max. 8 millióért néznénk hasonló lakást, mint a mienk.
elvileg hitelképesek lesztek.
Ránézésre a piacon lévő (szerintem) legkedvezőbb lakáshitelt is fel tudjátok venni.
(feltéve, ha nem vagytok khr listán és nincs egy csomó meglévő hiteled, amit elfelejtettél leírni... :) )
szia. Ide írok most, hogy lássa más is, hátha segítségére lesz.
Nekem van folyószámlahitelem 375 e ft
páromnak 180 e ft
és diákhitele - az sok.
A diákhitel számít a hitelbírálatnál?
szia, írhatsz ide, de ritkán nézek vissza a régebbi válaszokra!
szóval nézik a diákhitelt és a hitelkeretet is.
A hitelkeretnél általában az a szabály, ha egy forintot sem használtál el belőle, akkor is a 3%-val kell számolni, mint meglévő törlesztő részlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!