Milyen nehézségek voltak a terhességed vége felé? Más is ilyen rosszul viseli?
Figyelt kérdés
Én most 34 hetes vagyok, de úgy érzem, hogy elegem van. Amióta átléptem a 3. trimeszterbe, kellemetlen tünetek sorozata zúdult rám. Alvászavaraim vannak, keményen vizesedek (nem csak a bokám, hanem az egész testem, konkrétan a térdkalácsom már eltűnt), és a plusz súlyt nehezen bírják az ízületeim. A melleim óriásira nőttek, lógnak, a súlyuk húzza a hátamat, ami ezáltal folyamatosan fáj. Már nincs olyan testhelyzet, ami kényelmes lenne a hasam miatt. A magzatmozgás most már nagyon kellemetlen, kitartóan rugdos, birizgálja a bordáimat, feszegeti a belső szerveimet, ami fájdalmas. A mozgás nehezen megy, alig bírom magam elvonszolni A-ból B-be, mert légszomjam lesz. Más is érezte úgy, hogy a terhesség szó szerint teher, vagy csak én vagyok alacsony tűrőképességű?febr. 22. 10:35
11/11 anonim válasza:
#5 vagyok, hízni nem híztam sokat (5-6 kg), de nem is mozogtam, úgyhogy nekem, akinek semmi baja sem volt, sem talált be a 7-es. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!