Ki hogyan viseli a terhességét így a vége felé? Én a szerencsések közé sorolhatom magamat, nagyon jól bírtam eddig.
Figyelt kérdés
Ez volt az első éjszakám, amit nem tudtam nyugodtan átaludni. Szinte egész éjjel fent voltam, sehogy sem volt jó feküdni, fájt a derekam és a jobb oldalam. Szinte rá sem tudtam feküdni.... Ez a jobb oldali fájás az oldalamon már egész nap tartott, ha leültem, felálltam, hirtelen mozdultam éreztem ilyen szúrást-húzódást azon a részen. Éjjel pedig szerintem ez miatt nem tudtam aludni... Nektek volt/van ilyen panaszotok? Orvosnál voltam hétfőn, minden rendben a babával, aznap pedig ctg vizsgálaton voltam, ott is azt mondták, hogy minden rendben van.
36 hkm
2019. okt. 4. 09:40
1/4 anonim válasza:
A vége nyilván nehezedik, de ahogy te is írtad, szerencsés vagy ha ennyi az összes panaszod. Nekem az elejétől fogva komoly komplikációk voltak úgyhogy egy kis nem alvás vagy derék fájás már meg sem kottyan. Ez van, végig csináljuk és kész de én speciel mindezek ellenére sem szeretem már sajnálni magamat mert megvan a célom és azért teszem. Gondolj bele mások miket élnek át, ahhoz képest egy rossz éjszaka semmi
2/4 anonim válasza:
Semmi bajom, csak fáradok. 34.hét.
3/4 anonim válasza:
Borzasztóan viselem 33 hetes vsgyok és van egy 18 hónapos kislányom aki mellet 1 perc pihenő nincs .😏🙄☺
4/4 anonim válasza:
Én is 36. hétben vagyok. Néhány hete azt hittem kipurcanok. Mindenem fájt, a csípőm, hátam, derekam, szemérem csontom. Ezen a héten meg mintha fel lennék töltve. Teljesen fitt vagyok. Ma is végig nyaltam a lakást, főztem, be vásároltam, vasaltam, mostam és kutya bajom. Ha nem mocorogna a pici, észre se venném hogy terhes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!