A terhesség vége tényleg szenvedős? Te hogy élted meg?
35 hetes vagyok.
Minden komplikacio mentes volt idaig(kop kop)
De a hajolas,seta,napiteendok mar kua gyorsan lefarasztanak. Orankent kelek pisilni,faj a derekam es sehogysem jo ulni,fekudni.
32 hetes koromig dolgoztam 12oraba. Majd a 30ig het utan lesz terhes a terhesseg kb.
Harombol csak egy terhessegemnek volt nehezebb a vege, de egyertelmuen amiatt, mert akkor sokat hiztam (elso baba volt, elengedtem magam).
Akkor vizesedtem, nehezen mozogtam, egett a gyomrom, alig kaptam levegot, aranyerem lett, meg ugy egy rakas szerencsetlensegnek ereztem magam.
A masik kettonel vegig fitt voltam, egett a gyomrom ugyan, de dietaval karban tarthato szintu volt a dolog, vegig jottem-mentem, csinaltam mindent. Az egyik baba harantban volt nagyon sokaig, emiatt a hasizmom/oldalam fajt, ha sokat voltam talpon, de miutan befordult mar ez is elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!