Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4 fiú után sikerült a kislány?

3-4 fiú után sikerült a kislány?

Figyelt kérdés
Ha igen miben volt másabb az a terhesség?
2024. febr. 20. 16:09
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Mi azzal próbálkoztunk hogy minél több nap elteljen az ovuláció és együttlét között. A 3 fiunk mindig ovukor vagy előtte való napon fogantak. Így a kislányunk 4 nappal előtte lévő szexből
2024. márc. 3. 08:40
 32/36 anonim ***** válasza:

31! Gratulálok! Nekem a próbálkozás után 1 héttel volt ovu. Már önmagában csoda, hogy abból gyerek lett, de azóta biztosra kiderült, hogy kisfiú 😂Nem erre számítottam.

2024. márc. 3. 09:50
 33/36 A kérdező kommentje:
Kedves 32 honnan tudod h mikor volt az ovud? Nézted vhogyan?
2024. márc. 3. 15:13
 34/36 anonim ***** válasza:

33! Persze, mindig néztem. Akkor egy próbálkozás volt, azon a ciklusnapon szokott + lenni. Teljesen hómező volt! Ahogy utána is. A próbálkozás után 3 nappal még mindig csak fele olyan erős volt a teszt csík, mint a kontroll. Akkor elfogyott a tesztem és nem vettem többet, mert már úgyis mind1, ebből nem lehet semmi.(Ugye, ha másnap + is, még csak utána van ovu, szóval legalább 5 nap telt volna el, addig nem várnak a spermiumok.) El is könyveltem, hogy nem volt ovum, hiszen olyan későn még sose volt. Ezt bizonyítandó el is mentem pár nap múlva egy progi mérésre, ahol felső határ fölött volt🤣Nem hogy volt, valószínűleg 2 is lett.

Na, de későn lett ugye, tehát a terhességet kizártam. Nem kellett volna 😂 Minden eddigi méret szerint a próbálkozás után kb.7 nappal volt ovum. Nagyon minimum 6.🤷🏼‍♀️

2024. márc. 3. 15:46
 35/36 A kérdező kommentje:
Én a csak ovutesztben nem hiszek. 3as módszerrel tudod az ovulaciot meghatarozni azt is csak 24 óras pontossággal. Billings modszer, hömérözes és ovuteszt! Az ovuteszt csak az lh hormont mutatja korantsem tuti h megreped vagy ha igen masnap. Nekem mindig akkor van ovum amikor pozituv mert tobbször ellenőriztem ultrahanggal. Vkinrk akkor reped meg mielőtt az ovzteszt mutatná az lh csucsot. Az lh csucsot is nehrz beloni eleve ahhoz kb nsponta 5x kene tesztelni. Szoval siman lehetett korabbi ovuláciod csak nem tudsz rola. Ha magas volt a progeszteron korán az is azt bizonxitja h hamarabb volt ovud. A magas progeszteron nem egyenértékű a duplapeteéréssel
2024. márc. 4. 13:18
 36/36 anonim ***** válasza:

#35! Teszt mellett hőmérőzöm is évek óta. Nem egyenértékű, de ugyanannyira lehet korai ovutól és dupla peteeréstől is. Az utóbbira több jel volt, utólag orvos szerint is ikerterhességnek indult. Az is biztos, hogy előbb nem volt ovum, mert egyéb okból a terhességem a korai szakasztól követték és minden mérés ugyanazt mutatta. Nem lehet a korai szakaszban 1 hetes eltérés. Olyan véletlen nincs, hogy ovuteszt, hőmérő, és miden orvos minden mérése egyszerre téved ugyanúgy.

2024. márc. 4. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!