Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4 fiú után sikerült a kislány?

3-4 fiú után sikerült a kislány?

Figyelt kérdés
Ha igen miben volt másabb az a terhesség?
2024. febr. 20. 16:09
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen hogy 1 ferfi csak egyfélét tud, több biológussal is beszéltem. Valamint utanaolvastam angol cikkekben családon bellül halmozódásnak de nincs ilyen sem. A legtöbb családnal 1 fiu 1 lany van de amiatt mert 2 gyerek után megállnak általában ha mindkettőből van már. Nekem van egyébkent több ismerősöm is ahol 4-nek sikerült a másik nem. Pont ilyen a papám és mamám családja is.
2024. febr. 20. 18:14
 12/36 A kérdező kommentje:
Igazábol arra lettem volna kivancsi h a terhesség miben volt más mert nekem most nagyon más mint fiukkal volt
2024. febr. 20. 18:15
 13/36 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leirni h véletlenul jott össze. Nem tervezett baba. Még szoptattam és nem is volt mensim
2024. febr. 20. 18:30
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyfélét tud🙄🙄 csak a lány kromoszómát hordozó spermái lassúbbak,ergo kisebb az esélye....
2024. febr. 20. 19:17
 15/36 anonim ***** válasza:
81%
A szoptatás nem zárja ki a termékenységet,ahogy a mensi hiánya sem.pont elkezdtek érni a petesejtjeidet amikor bekaptad a legyet így pont nem tudott megjönni.
2024. febr. 20. 19:19
 16/36 A kérdező kommentje:
Kedves 15 nem ez volt a kerdés és nem vagyok tudatlan szimplan nem terveztuk de nem is szabtunk gátat neki
2024. febr. 20. 19:44
 17/36 A kérdező kommentje:
Erthetetlrn ilyenkor h senki nem a kerdesemre válaszol.....hidd el tudom h mükodik a teherbeeses mar 6x voltam terhes meg amikről meg nem tudok
2024. febr. 20. 19:45
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz más nemű csak mert más érzés most a terhesség,majd kiderül amikor ki kel. Hát 6 terhesség után ezeket nem tudni...
2024. febr. 20. 19:49
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem pontosan ez a helyzet, mert csak 2 gyerekem van. Az első fiú, a másodiknál minden más volt, fájtak a melleim, az elsőnél nem, iszonyatos hányingerem volt, az elsőnél csak enyhe.A hasam is valahogy máshogy fájdogált néha. A második is fiú lett. Szóval szerintem erre nem lehet adni, hogy más érzés a terhesség.
2024. febr. 20. 20:00
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Olyan is van, hogy a nőnek csak egyik vagy másik nemű magzatot tud egészségesen kihordani. Vagy ha mégis megmarad a problémás, biztosan sérült lesz.

Ismerek egy testvérpárt, két nő, mindkettő ezt a problémát hordozza. Nekik mondjuk csak lányuk lehet. Egyiknek már egy sérült fiú magzatot el kellett vetetni.

De volt egy ismerősöm, neki Rett-szindrómás volt a lánya, és utólag vizsgálat kimutatta, ha valaha újra lánya születne, ugyanúgy az lenne. Nem vállalt több gyereket.

2024. febr. 20. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!