Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4 fiú után sikerült a kislány?

3-4 fiú után sikerült a kislány?

Figyelt kérdés
Ha igen miben volt másabb az a terhesség?
2024. febr. 20. 16:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
62%
Nekem a két fiú után, akiknél hasonlóak voltak a tünetek, teljesen más tüneteim voltak, így reménykedtem, hogy lány. De nem... ő is fiú lett. Most, a 4.nél, aki lány lett is teljesen más volt.
2024. febr. 20. 20:40
 22/36 anonim ***** válasza:

Itt van a kérdésem. Igaz, régen volt... 😄

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2024. febr. 20. 20:41
 23/36 anonim ***** válasza:

22, 2012 tényleg rég volt

Ez a kérdés már a történelem része 😁

2024. febr. 20. 20:53
 24/36 Katona Dius ***** válasza:
Fordítva láttam ilyesmit. 3 lány után lett 1 fiú.
2024. febr. 20. 20:55
 25/36 anonim ***** válasza:
Én olyat ismerek, hogy 3 fiú után iker fiúk születtek.🙃😄
2024. febr. 20. 21:36
 26/36 A kérdező kommentje:
Ha kiderül , majd megírom! De amugy fiukkal stabilan szarul voltam nonstop fel sem tudtam állni 10. Hétig, utana kezdtek enyhülni. Most 4. Het utan mar hanyingerem volt, 6-7-ig borzalom mit éltem át. Mindennap sirtam h ezt nem birom msjd puff 7. Het utan enyhült és tök elviselhető!! El sem hiszem. Citromos vizet kivanom egesz nap plusz sokszor a fagyit. Fiuknal ez nem volt
2024. febr. 20. 22:20
 27/36 anonim ***** válasza:

Én csak egyet ismerek, ahol 4 fiú után jött a lány.( 2 apától vannak.) Mindenben más volt, mert kiderült, hogy anyukának van egy olyan betegsége, ami miatt a lány gyerek szervi rendellenességgel születhet. Kiderült terhesség alatt, de megtartotta, így veszélyeztetett volt, meg minden, ami azzal jár.

Rosszullétben és szülés módjában nem volt különbség. Fiúval is volt rosszul is jól is, és vegyesen volt hüvelyi szülés és császár.

2024. febr. 20. 22:28
 28/36 anonim ***** válasza:

Apámék hatan voltak fiúk. Állítólag nagyapám a hatodik után azt mondta, "mama, adjuk fel, ez nem fog összejönni"

Barátnőmék két lány után nagyon akartak egy fiút, teherbe esett, teljesen más volt a terhesség, folyton húst akart enni, meg alkoholmentes sört inni, aztán lány lett ő is.

2024. febr. 20. 22:37
 29/36 anonim ***** válasza:

Páromnak van egy fia, mi most várjuk a 2. lányt. Azthittük fiú lesz, de úgy néz ki mi együtt lányt tudunk 😀 nem próbálkozunk többel, 2-őt terveztünk.

2 terhesség teljesen más volt.

1. terhesség: semmi probléma, csak a joghurttól hánytam semmi mástól, mégcsak reggeli hányinger se volt.

2. terhesség: 13 hétig hánytam, hasgörcsölés kb addig, fáradékonyság. Szóval nagyon sz*rul voltam. Ő is lány.

2024. febr. 21. 11:43
 30/36 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki kislányunk lesz :) nagyon boldog vagyok bár még várok a megerősítésre
2024. márc. 3. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!