Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Nagyon félek...

Mit csináljak? Nagyon félek hogy baja lesz a babának

Figyelt kérdés

Sziasztok, ez a második napja hogy semmit nem ettem.

16 hetes vagyok.

Mindent kihányok, 1 falat alig megy le a víz se marad bennem. Tegnap 2 kicsi korty viztől össze hánytam magam.

Folyton ehes vagyok de nem birok enni mert tudom hogy ugy is kihányom. Ma összesen egy fél szendvicset ettem reggel azóta semmi.

Ez a 2 nap okozhat bajt a babának?

A terhességem elején volt ilyen. 13 héten elmult es most megint vissza jött.

Érzem hogy szükségem van a vizre de nem merek màr inni.

Pici kortyokat is probaltam de rosszul leszek

Megyek be ezzel ügyeletre? Vagy varjam ki a holnapot hatja jobb lesz?

febr. 2. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as jót írt. Nekem ezt mondta a doko ezt ittam meg. 3 napig de ez benn matadt. Az íze borzalom, de segít
febr. 2. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Sógornőm a második gyereknél emiatt került kórházba. A vizet is kihányta. Bent kapott infúziót, kicsit helyretették. Aztán mehetett haza. Szóval inni próbálj meg akkor is, ha félsz. Nem biztos, hogy mindig kihányod.
febr. 3. 06:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem a hideg citromos víz segített meg a hideg tej.
febr. 3. 11:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok, a párom fagyasztott le nekem barackos gyümi levet azt szopogattam. Igy ha össze számoljuk 2 pohárnyit ittam kb, es 4 órán át semmi bajom nem volt.

Aztan nagyon fájni kezdett éjszaka a derekam szoval alig aludtam valamit.

Az evés az még mindig nem megy, egy fél mozzarellát tudtam reggel megenni.

De ma már egy kevés szénsavas vizet is ittam.

De remélem a derekam nem a vízhiány miatt fáj azóta is.

febr. 3. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam! Nekem a frissen facsart citrom szénsavas ásványvízbe elmulasztott minden bajom... Mindenhova vittem magammal, mert mást nem tudtam meginni 🙃 és e nélkül még enni sem. 🙃
febr. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!