Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van ojan aki 35 hetesen...

Van ojan aki 35 hetesen ablakot pucol es porszivozik (egyszoval renovalas utan takaritott)? Mert nekem azt kell csinaljam de felek hogy artok vele picurkamnak. A terden allas nem art a babanak?

Figyelt kérdés
csak szepen lassan nyugottan megcsinalok mindent igaz nem kell anyi mindent mar de azert segitsetek hogy szabad ijet csinaljak??? kerlek !
2008. aug. 12. 06:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
35 hetes kis mama vagyok..
2008. aug. 12. 06:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is 35 hetes vagyok és éppen felújítás után. Nem fogok takarítani, ablakot pucolni vagy ilyesmi és nem azárt mert nem tudnék, hanem féltem a babát és nem akarom idő előtt megszülni. Költözés is szépen lassan megy majd, pakolászok de csak úgy, h. ne fáradjak el! Neked is ezt ajánlom!
2008. aug. 12. 06:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia. Én is pont ebben a helyzetben vagyok, de én nagyon óvatosan megcsinálgatok mindent, szép apránként. Az ablakpucolást átvállalta a férjem :-) De a többivel igyekszem megbirkózni. Eddig minden rendben volt, és ha elfáradtok, akkor pihenek, nem viszem túlzásba, szépen beosztottam az időt.
2008. aug. 12. 06:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akarlak megrémíszteni, de nekem is 35 hetes koromban volt itt a festő! Megpucoltam utánna az ablakokat, takarítógéppel át takarítottam mindent, és mikor végeztem másnap mentem szülni. 35 hetes 2 naposan. Igaz "jó nagy" babám lett (3 kg, 54 cm) ahhoz képest, hogy koraszülött! De egészséges és a kórházból is 3 nap után hazajöttünk. Ha nem muszály,és van segítséged akkor ne kockáztass, nekem sajnos nem volt, kénytelen voltam megcsinálni.
2008. aug. 12. 07:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is 35 hetes vagyok, és mindent csinálok. Ha úgy érzed bírod, akkor szépen lassan csináld. Pihenj közben.
2008. aug. 12. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:

En is 35 hetes vagyok, es nagyon fitt, koszonheto annak, h minden nap tobb orat bkv-zok (muszaj) kifestettem (egyedul) felujitok (szinten egyedul, parom ejfelig dolgozik) mindent szepen, lassan, sajat tempoban csinalok, extran figyelek magamra, minden du-an pihenek ket orat, es minden rendben!

Dedanyaink nagyterhesen arattak, ezt a dokim mondta :)

2008. aug. 12. 09:44
 7/13 A kérdező kommentje:
hat igen koszi a jo tanacsokat.. csak sajnos nekunk nincs ki segitsen . hat szepen lassan megcsinaljuk a ferjemmel. mindenkinek szep es takaritas mentes baba varast es konnyu szulest.
2008. aug. 12. 11:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia! 37 hetes vagyok, és reggeltől estig jövök megyek. két hete festettük ki a pici szobáját, négykézláb másztam a padló, vakakrtam az ablakot, és még most is 3000 a méhszájam. De! Nem mindenki bírja. Ha eddig inkább kímélted magad, akkor ne most kezd el, mert a tested nincs hozzászokva a nagyobb terheléshez. Nem éri meg a kockázatot!

Minden jót!

2008. aug. 12. 11:08
 9/13 A kérdező kommentje:
nem ellenkezoleg en is jovok megyek alig pihenek sott nem is pihenek. mar megpucoltam az egyik szobaban az ablakot ott mar csak fel mosni es porszivozni kell.a nagyszoba meg a konyha ami eleg sok dolog van veluk. de ugy is ha nem birok valamit akkor leulok par percre es utanna fojtatom. a tegnap is kezzel mostam amit nem teszek a gepbe es a kadba mostam gondolhatod hogy az se valami kimeletes munka.egyszoval en se vagyok valami kimeletes magamhoz.eddig meg nem tortent semmi es remenykedem ezutan se fog.mindig kerem a jo Istent hogy adjon meg erot . koszi szepen es konyu szulest es vigyazz magadra meg a picurodra.
2008. aug. 12. 11:17
 10/13 A kérdező kommentje:
a 37 hetes kis mamanak .
2008. aug. 12. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!