Van ojan aki 35 hetesen ablakot pucol es porszivozik (egyszoval renovalas utan takaritott)? Mert nekem azt kell csinaljam de felek hogy artok vele picurkamnak. A terden allas nem art a babanak?
Figyelt kérdés
csak szepen lassan nyugottan megcsinalok mindent igaz nem kell anyi mindent mar de azert segitsetek hogy szabad ijet csinaljak??? kerlek !2008. aug. 12. 06:10
11/13 anonim válasza:
Szia.Én még 38 hetesen ablakot pucoltam,meg pórszívóztam ilyenek,sosem kíméltem magam persze csak módjával.40+9 napra született a fiam császárral mert 1 újnyira voltam csak nyitva.
12/13 anonim válasza:
Mi is felújítunk éppen, 20-a körülre várjuk a konyhabútort ill az asztalost. Aztán jöhet a nagytakarítás. Eddig túl vagyunk ablakcserén, redőnyön, radiátorcserén, ill cső festés, burkolás, ja és tegnap erkély korlátot festettem térdenállva. Én is óvatosan csinálom, beosztom a dolgokat és igyekszem többet pihenni. Lassan megy sajnos, rem kész leszünk. Meg azt is, hogy ő meg megvárja.
36 hetes kismama
13/13 A kérdező kommentje:
szia// 36 hetes kis mamanak. koszi szepen jo takaritast. hat mi is abban remenykedunk hogy megvarja mig mindennel keszek leszunk es nem a felfordulasba fog jonni hanem a tisztasagba. na remenykedjunk . vigyazz magatokra.
2008. aug. 13. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!