Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? A doki azt...

Mit csináljak? A doki azt mondta lehet sex-elni, viszont azt is mondta, hogy utána előfordulhat egy kis barnázás, mivel méhszájsebem van. Viszont én félek. Nem lesz baja a babának? 10 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor én 9 hetes voltam és szeretkeztem a párommal enyhe vérzésem volt utána. Tényleg minimális. De nagyon megijedtem! Egyből hívtam anyukámat és kellemetlenül éreztem magam, de elmondtam neki, hogy mi volt! Azt mondta, hogy az azért volt mert lehet egy kicsit durvábban csináltuk és nem kell megijedni. Ezt az orvos is megerősítette, de talált egy kis vérömlenyt 5 mm-es amire azt mondta, hogy vagy felszívódik vagy barnázni fogok tőle. A végén felszívódott, mert nem látták már.

Azóta nem merünk mi se úgy szeretkezni, peddig nagyon híányzik mindkettőnknek! Más hogy is örömet tudtok szerezni egymásnak, ha félsz. Az az igazság, hogy az elsőharmadban nagyon óvatossan kell szeretkezni mert félő, hogy egy heves szándékból szomorú következmény lesz.

Ezeket azért írtam le, hogy tudd más is van, volt és lesz ilyen helyzetben.

Boldog babavárást!23 hetes kismami

2008. nov. 3. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha félsz, akkor behatolás nélküli örömszerzéssel próbálkozzatok, abból nem lesz barnázás.
2008. nov. 3. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

En is barnaztam 7 hetesen szeretkezes utan,nagyon megijedtem annak ellenere h nem voltunk hevesek...elrohantam masnap a dokihoz megerositette es latszott is az uh-n h hol sertettuk meg a mehet...es letiltott rola es irt fel ultrogestanat...azt mondta akkor lett volna nagyobb baj ha epp ott lenn lett volna a mehlepeny...mert akkor azt is sertettuk volna es az mar nem lett volna jo...

Jobb vigyazni...mi is mar csak most probaltuk ki nagyon ovatosan de valahogy magyon feltuk ...es nem is volt igy jo...inkabb marad a masfajta oromszerzes...

...hidd el ki lehet birni en csak tudom...

35 hetes pocis

2008. nov. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!