18 évesen érettségi után összeköltöztem a párommal,21 éves koromig szórakoztunk,aztán elkezdtük tervezni a jövőnket,a családot.
2024. jan. 13. 07:01
22/31 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha valaki 21-22 évesen az anyaságban leli az örömét, abban az esetben ha ez egyrészt egy átgondolt döntés, másrészt pedig meg van a megfelelő anyagi háttér. Sajnos nekem erről ismerősi körben elég rosszak a tapasztalatok, fiatalon gyereket vállaltak, mert szerelmesek vagyunk és amúgy is hú, de cuki, aztán közel 30 évesen hol albérletben, hol a szülőknél tengődnek, se kocsi, se pénz, egyik napról a másikra élnek, ha a gyereknek az oviban komolyabb kiadás van már kölcsön kell kérni.
2024. jan. 13. 07:12
23/31 anonim válasza:
22 ne altalanosits.nem minden fiatal ilyen.
Pl én ahogy írtam,a paromhoz költöztem 18 évesen,és elkezdtem dolgozni.
A párom is dolgozott, ő nyolc évvel idősebb nálam.
Igaz hogy a gyerek még anyósomekhoz született de hamar elmentünk onnan.Alberletbe.
Három év múlva saját házunk lett.
Azóta ott élünk már két gyerekkel (a kisebb 2 éves lesz áprilisban)
21
2024. jan. 13. 08:17
24/31 anonim válasza:
20# Azért ez általánosítás így. Lehet valakinek 22 évesen is rendbe az élete,nem mindenki megy egyetemre. És lehet valakinek 35-nél sem oké. Nem mindenki vágyik 20 évig külföldi túrákra,hogy kiélje magát. Ez csak kifogás,nem jött a megfelelő férfi és ez az ok,vagy eü probléma. Nálam a 28-30 volt az ideális,azért addigra már kiépíted szépen,DE hiába ez számomra,ha lombikra kerültünk volna vagy nem találtam volna meg fiatalon a társam. Szerencse kérdése. Viszont olyan 30-35+ nem ismerek,aki azért nem akar,mert még kirándulgatna. Az egyik ezt mondta mindenkinek,utána bizalmasan beavatott engem,hogy sajnos lombikoznak és ez az oka. Most 40 évesen lett végül anya az elsővel. A másik barátnőm kirándulgat,39,de az összeset elcserélné és a fél veséjét is ha családja lehetne. Na,ő viszont végigbulizta 30+-ig az életét és elhajtott minden normális embert. Most pszichológushoz jár,napi szinten sír,mert 39 és anya szeretne lenni,de férfit sem talál hozzá. Ha választani kellene és lenne választási lehetőség,2 opció az életben,vagy 39-40 évesen az elsőt vagy pedig 20 évesen csupasz fenékre egyetemistaként. És csak ez a két opció lenne,bizony én a 20 évest választanám. Mert ott még gyerek mellett tudod alakítani az életed utána/mellette.
2024. jan. 13. 09:00
25/31 anonim válasza:
13 om vagyok én 18 és 20 évesen szültem.
Jó nem most volt, de 1 évet dolgoztam sz<lés előtt, akkor még csak gyes volt.
Saját házunk volt amit sajnos örököltem, ha nem így lett volna nem szültem volna albérletbe, vagy anyóshoz.
2024. jan. 13. 10:14
26/31 anonim válasza:
22es vagyok, nem általánosítás, de én ezt látom. Aki meg azt mondja szült volna anyóshoz is, az abba belegondol, hogy nem csak magát kell néznie, hogy neki nincsenek nagy igényei, de egy kisember jövőjét is megbélyegzi azzal, hogy nem baj ha csóróság van, de kell a gyerek
2024. jan. 13. 10:21
27/31 anonim válasza:
26 de miért lenne az csorosag,ha netán a férj szuleihez szül valaki?
Nem értelek...
Mi sem voltunk csorok,mégis oda született a lányunk.
Írjam le az egész életemet 18 éves koromtól egészen most,32 éves koromig?
Egy percig sem voltunk csorok...azért született anyoshoz a gyerek,mert ott terveztünk építkezni a házuk mellett,csak aztán nem jött össze bizonyos problémák miatt(nem pénzügyi,és nem az anyosekkal volt baj,hogy esetleg közelben lennének.)
2024. jan. 13. 10:38
28/31 anonim válasza:
27 nem azzal van a baj hogy oda születik a gyerek, hanem amikor kilátás sincs arra, hogy valamikor el tudnak sajátba költözni
2024. jan. 13. 10:45
29/31 anonim válasza:
28 akkor úgy mond,ne csak azt hajtás,hogy anyoshoz szülni baromság
Nem minden eset egyforma.
Van aki ott éli le az életét,van aki normális és elmegy onnan.
2024. jan. 13. 10:53
30/31 anonim válasza:
20 évesen semmire pénz nélkül szülni?
Ha nincs sugar daddy, akkor bizony, akinek van esze az csak akkor szül, ha már van némi anyagi biztonság és ez sajnos manapság 30 éves kor felé esik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!