Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Manapság miért szülnek egyre...

Manapság miért szülnek egyre többen 35+ évesen?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt Gyakorin is, hogy 35 év feletti nők várják az első babájukat, és azt írják, hogy kizárt, hogy legyen 2.
2024. jan. 12. 18:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
Én 36 vagyok, 30 évesen ismertem meg a férjem, egyébként 3 éve már szeretnénk gyereket, most jött össze. Hidd el nem jókedvéből szül az ember ennyi idősen többnyire :)
2024. jan. 12. 18:09
 2/31 anonim ***** válasza:
62%

25 voltam mire befejzetem az egyetemet, utana vilagot lattam, utaztam a tengerentulra, dolgoztam kulfoldon.

30 ev folott ismertem meg a parom, 34 evesen szultem.

Van akit kielegit, hogy Csajagarocsogen elje le az eletet, miutan leerettsegizett es as kisboltabn dolgozik, es a napi teendo a gyerekkel a kisboltba jaras es a jatszoter kozott van. Neki semmi oka varni 35 eves korig. Nekem meg addig volt dolgom, ennyi.

Mindenkinek masra van igenye.

2024. jan. 12. 18:14
 3/31 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert bőven ráérnek akkor.
2024. jan. 12. 18:18
 4/31 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt Mucsaröcsögeként ismertem :D De amúgy nyilván ez is közrejátszik manapság, hogy a 20on éveseknek van jobb elfoglaltsága is, mint pörköltet főzni az urának meg szaros pelenkát cserélni
2024. jan. 12. 18:20
 5/31 anonim ***** válasza:
67%

2#-es. Azért a kettő között van különbség. Nálam a tanult,orvos ismerősök sem 35 fölött szültek,hanem "időben". Kinek mi van időben,mindenkinél más a határ. A kisbolt és a tengerentúl között van egy nagy különbség azért.:)

Kérdező,amit én látok,jó pár közeli barátnőm van így. Valakinél nem jön össze és 36 éves. Valaki 39 és még mindig nem találta meg a párját,majdnem minden nap sír,mert nagyon vágyna családra. Inkább ez a kettő,azért jó esetben érsz el valamit 30 éves korodra,ha ügyes vagy. Inkább az,hogy nem talál párkapcsolatot.

2024. jan. 12. 18:25
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 voltam, amikor az első gyermekem született. Mi ekkor álltunk készen anyagilag gyereket vállalni. Amúgy az nem jelent semmit, hogy már az első terhességnél kizárja vki, hogy lesz második gyerek. Ez még bőven változhat. Vagy ha nem, akkor valószínűleg azért, mert már nem érzi magát fiatalnak ahhoz,hogy több gyereke legyen.
2024. jan. 12. 18:26
 7/31 anonim ***** válasza:
8%
4#-es így van,de egy 30 évesnél már azért ideális a szaros pelus. A kérdező 35+-t írt,nem pedig egy főiskolás 20 évest.
2024. jan. 12. 18:27
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
7es igen, de ahogy írtam ha valaki 30 éves koráig éli az életét, utána lesz komoly kapcsolat, esküvő és esetleg a babára is várni kell valamennyit, simán 35 fölé lehet csúszni. Én is 33 évesen terveztem szülni, hát nem úgy sikerült...
2024. jan. 12. 18:31
 9/31 A kérdező kommentje:

2-es, miért? Azoknak az anyukáknak, akik hamar szülnek, csak abból áll az életük hogy ingáznak a kisbolt és a játszótér között? :D

Jó nagy hülyeség, már ne is haragudj

2024. jan. 12. 18:34
 10/31 anonim ***** válasza:
81%

2,jól lenezed azt aki fiatalon szült.

Gratulálok.

Első gyerekemet 22 évesen szültem,másodikat 30 évesen.

Egyáltalán nem érzem úgy,hogy nem éltem,mert mindigis fiatalon akartam szülni az első gyerekemet...nem érzem úgy,hogy valamiről is lemaradtam az életben

2024. jan. 12. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!