Manapság hány évesen szülnek átlagban a magyar nők? Ti hány évesen szültetek/szeretnétek majd szülni?
Szia!
Épp mostanában olvastam, hogy a magyar nők átlagban már 30 felett szülnek, közel ahhoz a bűvös 35-ös határhoz, és hogy jóval kevesebb gyermeket vállalnak,mint eddig. Egyre ritkábbak a 3-4 gyermekes családok, hogy felette már ne is említsük.
Nekem személy szerint 3 van, nem akartam többet, elköttettem magam. Most mégis 38 hetes terhes vagyok.
Én először 18, majd 19 évesen szültem. Az első nem volt tervezett, mert a férjemnek hererák miatt eltávolították a bal heréjét, a másikban pedig a Krio intézet szerint nem volt életképes petesejt a kemoterápia után. Mégis kopogtatott a gólya. A második már tervezett volt, kis korkülönbséget akartunk. (már nem hittük el a dokinak, hogy nem lehet baba)
A 3. babámat 23 évesen szültem, ő már a válás utáni kapcsolatomból van, és most 26 vagyok.
Én mindig nagy családot akartam, mert így nőttem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!