Manapság hány évesen szülnek átlagban a magyar nők? Ti hány évesen szültetek/szeretnétek majd szülni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 15:12
11/29 anonim válasza:
29 és 31 évesen szültem, de már jóval korábban szerettem volna, csak akkor még nem voltak adottak a körülmények.
A harmadikat 35 éves koromra tervezzük.
12/29 anonim válasza:
Én most töltöttem a 19et és januárban fog megszületni a kisfiùnk :)
13/29 anonim válasza:
Én olyan 25 éves koromban szeretném az elsőt.
14/29 anonim válasza:
Most 30 év az átlag (nemrég olvastam valahol) és évente 0,2 évvel nő az első gyerek vállalásának időpontja. Én pont átlag vagyok, most múltam 30 és első babánkat várjuk. 2-3 évvel ezelőtt már érett voltam a feladatra, csak akkor még nem tartott ott a kapcsolatunk. 25 évesen jöttünk össze a férjemmel, előtte tanultam, posztgraduális képzés is volt, aztán elkezdtem dolgozni. (1 éve házasodtunk össze.) Így most nyugodtan 3 év munkaviszonnyal megyek el gyedre.
15/29 anonim válasza:
Manapság 30 év körül...én az 1.-et 19.5 évesen szültem,a 2.-at 35.5 évesen,a 3.-at 2 hónap híján 40 évesen...mi már nem vállalunk többet,én a magam részéről 40 évben húztam meg a határt.Ám ha nem lett volna gyerekem,és később jött volna össze,vállaltam volna.2 fiú+11.5 hónapos csajszi anyukája
16/29 anonim válasza:
31 és 34 évesen szültem. Teljesen jó. Így utólag jobb lett volna pár évvel korábban (szeretnék harmadikat, de mire ideálisak lennének a körülmények, már nem szeretnék szülni, és pályát is váltok, mikor lejár a gyes, ami szintén egyszerűbb lett volna fiatalabban). Mindenesetre így alakult, 27-28 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk a férjemmel, 3 évre rá esküvő, aztán gyerek, közben sikerült lakáshoz is jutni, biztos munkahelyünk eleve volt. Összességében jó ez így.
17/29 anonim válasza:
Az elsőt 29 évesen, a második karácsonykor érkezik, most 32 vagyok. A férjem 37 éves.
Nekem/nekünk ez így jó volt. :)
26 hkm
19/29 anonim válasza:
24 évesen szültem.Mindig erre vágytam hogy fiatalon lehessek anya :)
20/29 anonim válasza:
Nemrég olvastam, hogy Magyrországon a szülő nők átlagéletkora 30 év, az első gyermeküket pedig átlagosan 28 évesen szülik a nők. Én 25 és 27 évesen szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!