Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert van hogy a celebek...

Miert van hogy a celebek manapsag egyre többen (Magyarországon) direkt császárral szülnek?

Figyelt kérdés
Úgy hogy egész terhessegük alatt meg naponta posztolnak a hasukrol mar idegesitoen nagy a felhajtás mint pl. Tóth Gabinál. Ha ennyire dicsekednek akkor már miért nem vállalják a fájdalmas szülést? Nem kérek olyan válaszokat hogy "de a császár is fájdalmas stbstb) nem egy a kettő, ugy gondolom mas az hogy megszenvedsz a gyerekedert mint hogy valaki kiszedi belőled mig te semmit nem érzel. Felre ertes ne essék azokkal semmi bajom akik azért szülnek császárral mert muszáj vagy éppen az ment életet
2019. dec. 12. 21:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Ez jó kérdés...nem akarnak szenvedni.
2019. dec. 12. 21:03
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Tóth Gabinál azt olvastam, hogy valami korábbi műtét indokolta a császárt.

Egyébként meg, a pénztárca vastag, ismert emberek, ennek tudatában ha olyan az orvos, nem fog nemet mondani a műtétre.

2019. dec. 12. 21:03
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Mert sokan azt hiszik, hogy könnyebb. A császár mindig utána fáj. Én 2 napig egyedül nem tudtam lábra állni. És majdnem belehaltam a műtétbe, a fájdalmat is éreztem mert elkezdtett elmúlni az érzéstelenítés. Köszi. Mondjuk én a vajúdást is végigcsináltam.
2019. dec. 12. 21:06
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Mert, aki császárral akár szülni, az nem lehet büszke a terhessegere? Fuss neki sztem meg1x.
2019. dec. 12. 21:07
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Hát ne haragudj meg, de olvasd már el mit írtál.... Csak kiszedik...orulj ameddig belőled ki nem szedik... Mindenkinek egyéni joga dönteni. Az, hogy te eliteled a császárt minden formában az a te dolgod.. Kaaar is írnod hogy semmi bajod velük. De. Az irasodrol lerii, hogy megveted őket. En és megannyi nő ott doglottunk volna meg a szuloagyon a babankkal együtt ha nincs ez a lehetőség. Nyugodtan le lehet pontozni. De kiverted nálam a biztosítékot.a masik. Média. Közösségi oldal. Csukd be szemed, gorgess tovabb. Igen. Én is megtehettem volna most, ahogyan máskor szoktam tenni. De most nem tettem.
2019. dec. 12. 21:07
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha te vállalod az esélyét, hogy órákon, esetleg napokon át őrült fájdalmak közt kínlódj, hogy utána szanaszét repedj, vagy ugyanúgy felvágjanak, akkor hajrá, senki nem akadályoz meg benne, de másokhoz semmi közöd. Ugyan az a gyerek jön ki minden módszerrel.
2019. dec. 12. 21:18
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

A magyarországi császárarány alapján egyáltalán nem gondolom, hogy direkt császárt akarnak...

Amilyen gyakori, szinte csoda ha valaki beavatkozásmentesen szül

Gabinál egyébként indokolt volt.....

2019. dec. 12. 21:19
 8/21 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk engem pont nem a császár zavart Gabinál, hanem az, hogy mindenhol kihangsúlyozta, hogy terhes, ezért minden megilleti, mintha ő lett volna az első terhes nő a földön.

A Sztárban sztár leszekben is amikor versenyzőt kellett választani, teljes mértékben arra hivatkozva kapta meg a versenyzőt, mert ő kismama.

Aki ennyire kijátssza az embereket az állapota miatt, az nekem nem elfogadható. Még úgy sem, hogy 36 hetes terhes vagyok, 12.héttől veszélyeztetett vérzés miatt

Én senkit sem állítottam fel a buszon, nem kéredzkedtem előre a pénztárnál, sőt, ha leesett valamim, azt is fel tudtam venni.Ő meg minden apróságon háborgott, minden szóval a terhességét reklámozta, undorító. A terhesség nem betegség, csak más állapot.

2019. dec. 12. 21:20
 9/21 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj kerdezo, de nalad vannak gondok. Mi az hogy meg kell szenvedni a gyerekekert?! Mar meg ne haragudj, de en akarhany novel beszeltem, ugy felt a csaszartol, mint a tuztol. Mindegyik azon imadkozott csak beforduljon, legyen tul rajta azt kesz.

Ha szerinted a csaszar a konnyebb ut akkor nalad sulyos problemak vannak. Igen van amikor az a konnyebb. Akkor csinaljak. Nem gondolom hogy barkinek is 36 orat kene vajudnia mert ertelmes idon belul nem tagult megfeleloen stb. Nem gondolom hogy barkinek is a gyereke oxigenhianyos allapotat kellene kockaztatnia, mert te elmehaborodott vagy.

A csaszarnal gyakorlatilag kibeleznek. Erzestelenitest meg kerhetsz sima szulesnel is. Vagy a te szemedben azok a nok is maglyara valok? Nem vagy ep az tuti.

2019. dec. 12. 21:43
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
Mindezek után kívánok neked egy újabb áldást az életedbe, akit nem tudsz természetes úton világra hozni csak 2 nap vajúdás után császárral minden császáros nő nevében. 😊
2019. dec. 12. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!