Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert van hogy a celebek...

Miert van hogy a celebek manapsag egyre többen (Magyarországon) direkt császárral szülnek?

Figyelt kérdés
Úgy hogy egész terhessegük alatt meg naponta posztolnak a hasukrol mar idegesitoen nagy a felhajtás mint pl. Tóth Gabinál. Ha ennyire dicsekednek akkor már miért nem vállalják a fájdalmas szülést? Nem kérek olyan válaszokat hogy "de a császár is fájdalmas stbstb) nem egy a kettő, ugy gondolom mas az hogy megszenvedsz a gyerekedert mint hogy valaki kiszedi belőled mig te semmit nem érzel. Felre ertes ne essék azokkal semmi bajom akik azért szülnek császárral mert muszáj vagy éppen az ment életet
2019. dec. 12. 21:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Kevesebb instát kellene nézegetni, akkor nem sorvadna el az agyad
2019. dec. 12. 23:21
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

4 esnek igaza van, a tóth gabi pont kit èrdekel, minek nèzegeted èn se teszem!

Aztàn,,,ne ítèlj el azèrt valakit mert nem akar szenvedni, vagy èppen fèl valamitől!

Nekem is programozott csàszàrom volt, (igaz Svàjcban nem otthon, de nem hiszem h különbsèg lenne, ugyan azzal a technikàval születik itt is,) az orvos egèsz idő alatt nagy babàt mèrt,ezèrt beszèlt rä a csàszàrra, mert az a legkisebb rizikó a gyereknek, mit gondolsz mitől jobb ha termèszetesen születik? Ott nincs rizikó pl:hogy egy nagyobb baba megekad ès oxigènhiànyosan jön a vilàgra?dehogy nincs!ha meg valaki nem akarja ezt a rizikót bevàllalni azèrt nem kell elitèlni!

2019. dec. 12. 23:22
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Semmi közöd hozzá, hogy ki milyen módon hozza világra a gyermekét. Magánügy.

Én is császárt kérnék (bár valószínűleg indokolt is lenne), mert nem akarok napokig szenvedni, szétszakadni, kitágulni, és nem akarom veszélyeztetni a gyereket.

Ez neked miért baj?

2019. dec. 13. 00:29
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
13as és inkább a program császárral veszélyezteted?
2019. dec. 13. 05:42
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Sokan nem fogadják el, mert ellenkezik a vilagnezetukkel, de a tervezett császár statisztikailag biztonságosabb a babara nezve, mint a természetes szülés.

Ez pl egy elég elfogadható indok

2019. dec. 13. 05:52
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Én is azt mondom, hogy irritálóbb az ebben a sztoriban, ahogy Gabika előadja magát. Mintha ő lett volna az egyetlen terhes nő a világon. A csapból is az ő terhessége folyt. Most meg az hogy jajj de könnyű szülése volt meg milyen tökéletes anya már most mert neki ugye minden megy zsigerből mint a karikacsapás. Azzal hogy előadja hogy jajj de jó volt a szülése, csak tovább feszíti az indulatot azokban, akik azt hiszik hogy milyen könnyű a császár.

Kérdező! Szerintem jobb lenne ha elgondolkoznál kicsit mielőtt írsz. Tudod milyen lelki trauma tud lenni olyan valaminek a császár, aki még csak nem js készült rá? Majdnem 2 hónapomba került helyretenni magamban az egészet és ha nem lett volna olyan támogató a férjem, nem tudom mikor sikerült volna. És akkor arról a fájdalomról amit az első felállásnál éreztem, ne is beszéljünk. Kívánom hogy soha ne tapasztald meg, milyen érzés úgy ellátni egy újszülöttet, hogy felkelni is alig vagy képes.

2019. dec. 13. 06:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Emberek! Olvasni megtanulni! :D azt irtam hogy nincs bajom a csaszarral mert eleteket ment es van amikor muszaj. De itt most en arrol írtam amikor nem muszaj es direktbol az konnyebb utat valasszak
2019. dec. 13. 07:10
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Igen tudunk olvasni. Saját magadnak mondasz ellent. Könnyebb út mi? Próbáld ki egyszer
2019. dec. 13. 08:45
 19/21 anonim ***** válasza:
62%

Kèrdező!12es vok

Nem könnyebb,,biztonsàgosabb!Utàna igencsak nehèz!de had vàlasszam màr azt ha èn ùgy itèlem meg h az nekem ès a gyerekemnek is biztonsàgosabb!te szülj spontàn pont!

2019. dec. 13. 08:59
 20/21 anonim ***** válasza:
70%
És az miért fáj neked, hogy valaki a szerinted könnyebb utat választja? Előtted is ott a lehetőség.
2019. dec. 13. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!