Miért van az, hogy egyes (fiatal) nőgyógyászok csak terhesgondozást vállalnak, szülést nem? Hogy oldható meg, hogy annál szüljek, akinél én szeretnék, ne annál, aki épp ügyeletes?
#3! Akkor szülsz egyedül 😂 Röhej, baszki. Nehogy véletlenül előforduljon, hogy ő azt csinálja, amit egyébként is tenne az ügyeleti idejében, mivel az a dolga, te meg annál szülsz, aki ismeri a kórtörténeted és még meg is bízol benne. Nem, jó lesz a helyi hentes, érezd magad minél sz@rabbul, ha már szülni mersz.
Magánklinikán meglehet oldani. Sok pénz, de ha erre van szükséged, akkor költsd erre.
Igaz, nálunk az volt, hogy így sem a választott orvos vezette le a szülést, mert a választott pont lebetegedett, a főorvos meg nem engedte. Tudod, mi volt? Semmi. A világon semmit nem jelentett volna, ha ő van ott. A szülésznő személye többet számít vajúdás során.
#8! Bocs, hogy az orvosom véletlenül nem magánklinikán dolgozik, hanem állami kórházban, ahova történetesen tartozom.🙄
Miért nem vezetheti le a szülést ugyanaz az orvos, aki a terhesgondozást végezte? Nem Magyarországon élek, nálunk még ez a rendszer működik - felfogadhatod az orvost, amelyiket szeretnéd, pénzért.
A pénzügyeket még megértem, hogy nem fogadhat el hálapénzt, de azt nem értem, miért nem szülhet nála az illető kismama. Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!