Medfig birtatok aktivak maradni várandóság alatt? Meg ki be mászni a kádba,elmerülni? Biciglizni?
Fordítok: Meddig bírtatok aktívak maradni a várandósság alatt? Meg ki-be mászni a kádba, elmerülni?
Biciklizni?
Mi az az aktív?
37. hétig jártam kismama jógára.
A kádba még 41 hetesen is be tudtam ülni.
Biciklizni nem bicikliztem a terhesség alatt egyáltalán (nem azért mert nem tudtam, szimplán nem volt rá szükségem), de 26 hetes terhesen még Lime rollerrel mentem. (Azt hozzáteszem nem volt túl kellemes élmény, az ember egyensúlya megváltozik és nem éreztem úgy hogy 100%-ban uralom a rollert.)
Én csak az első trimeszterben bicikliztem, de lehet akár végig is, ha bírja valaki. Szoktam látni biciklin kismamákat hatalmas pocakkal is. Én nem mertem volna, mert olyankor már áthelyeződik a súlypont, és könnyen el lehet esni.
Kádba egyedül másztam be meg ki a 35. hétig, utána engem befektettek a kórházba, és ott zuhanyzó volt. Szülés után viszont (császáros voltam) kb. 2 hétig a férjem segített bemászni a kádba meg kijönni.
Biciklizni terhesség előtt sem szoktam, de kb. minden mást csináltam terhesen, pl. kertészkedtem (hajlongtam, gyomláltam, ültettem stb.), intéztem a felújítást, boltokba szaladgáltam, nagyokat sétáltam levezetésként stb.
Egyedül a kocogást hagytam abba egyből a + teszt után.
A kádba is egyedül másztam be, bár a fürdést inkább hanyagoltam, inkább zuhanyoztam, de zuhanyzó híján azt is csak a kádban tudtam (ülve).
Mondjuk a fiam 37+1 héten szültem, de sem ő nem volt kicsi addigra (52 cm, 3120g), sem én 😀
Nincs kadunk csak zihanyzonk, oda nem kell ki be maszni. Oktober kozepeig motoroztam utana csak azert nem mert hideg van - februari a gyerek.
Es a vizsgamrol mentem be szulni 😁 masod diploma. Azon a heten pont meg szabin voltam a egyetem miatt. Egyebkent vegig dolgoztam.
Otthon a kádban vajúdtam, mielőtt kórházba mentünk. Nem okozott gondot.
37 hetesen nyílászáró csere után takarítottam. 36. hétig dolgoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!