Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet gond egy pohár pezsgőből?

Lehet gond egy pohár pezsgőből?

Figyelt kérdés
Tegnap céges vacsin megittam egy pohár Martinis pezsgőt. Koccintás után gondolkozás nélkül beleittam, majd kb.10 perc múlva esett le, hogy hoppá, nekem ezt nem kellett volna. Kb.egy hónapja kérdeztem az orvosomat, hogy forralt bort szabad-e innom vörösborból, arra azt mondta, hogy nagy ritkán 1dl nem okoz gondot, de házi legyen, ne olyan, amibe azt se tudom mi kerül. A pezsgő sem volt több 1dl-nél. Ma vagyok 16 hetes, szerintetek okozhat valami problémát?
2023. dec. 13. 13:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%
Mindent félrekell érteni.Nincs is értelme itt magyarázkodni.... Nem volt komolyabb bajom ezért sem vettem be más már arra is beszedi ha fáj egy kicsit a feje ( unokatesóm) ennyi ez jutott eszembe amikor irtam a kommentemet.. Nyilván vannak esetek amikor igenis bekell venni.Nálam nem volt.
2023. dec. 13. 16:19
 32/37 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván bevenném ha lenne értelme és a babám veszélyben lenne de nincs.Erős vashiányom van illetve vitamin B12 na szedem is a megfelelő adagot.
2023. dec. 13. 16:20
 33/37 anonim ***** válasza:
37%
Mondjuk azért van a kis fejfájás és egy hányós migrénes fejgörcs között különbség. Volt,hogy nem szerettem volna bevenni,de amikor napokig nem szűnik és hánysz és olyan migréned van,hogy már az ájulás kerülgetett, bizony muszáj volt. Bár ezt csak a migrénes érti igazán. De ha más szenved,engem nem zavar,szenved vele a babája is. Ha neki ez oké,oké. De ez már off. :)
2023. dec. 13. 16:22
 34/37 anonim ***** válasza:
62%
Nem szenvedtem ezért sem vettem be.Nyilván ha szenvedtem volna nem így vélekednék.Valóban aki nem éli át az nem tudja milyen is az amikor az ember tényleg halálán van.
2023. dec. 13. 16:24
 35/37 anonim ***** válasza:
40%
Mindkét terhességembe beleesett a szilveszter, úgyhogy mindkétszer ittam fél-fél pohár pezsgőt. Ennyi volt az össz alkoholfogyasztásom, mondjuk én nem terhesen se vagyok egy nagy ivó. A gyerekek 8 és 4 évesek, jelentem semmi bajuk. Bár én nem is aggódtam ezen. Te se tedd...
2023. dec. 13. 16:55
 36/37 anonim ***** válasza:
92%
Semmi baja nem lesz. Azt viszont el nem tudom képzelni, hogy lehet terhesen "véletlenül" betolni egy deci martinit. Ha előre eldöntötted, hogy ennyi belefér, oké. De ha nem akartál volna inni, akkor hogyhogy ittál, és "utána esett le"? Nem értem.
2023. dec. 13. 18:49
 37/37 A kérdező kommentje:
Ez biztos nem általános, de én máskor is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy kismama vagyok vagy nem tudom mi a jó szó rá, mert persze nem felejtem el, csak nincs eszemben. Nem érzem magam másképp, mint a terhesség előtt, még nem is mozog a kicsi, így néha úgymond emlékeztetnem kell magam.
2023. dec. 13. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!