Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet gond egy pohár pezsgőből?

Lehet gond egy pohár pezsgőből?

Figyelt kérdés
Tegnap céges vacsin megittam egy pohár Martinis pezsgőt. Koccintás után gondolkozás nélkül beleittam, majd kb.10 perc múlva esett le, hogy hoppá, nekem ezt nem kellett volna. Kb.egy hónapja kérdeztem az orvosomat, hogy forralt bort szabad-e innom vörösborból, arra azt mondta, hogy nagy ritkán 1dl nem okoz gondot, de házi legyen, ne olyan, amibe azt se tudom mi kerül. A pezsgő sem volt több 1dl-nél. Ma vagyok 16 hetes, szerintetek okozhat valami problémát?
2023. dec. 13. 13:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
73%

A legfrisebb irányelvek egyre szigorúbban.

Pl az első gyerekem tápszeres volt, ezért már 3hónapos múlt kezdtük a hozzátáplálást. (akkor még 4honaposan lehetett)

Most, 10evvel később, az 5es fél hónapos kapott egy fél kanál almapuret, a védőnő majdnem lefejezett.

Ez csak egy példa, a terhesség ugyanilyen volt. Az elsővel 10eve, majdnem szülésig sportoltam, a másodiknál már az is tilos volt 12het után.

2023. dec. 13. 14:56
 22/37 anonim ***** válasza:
81%
Semmi baja nem lesz a babának ennyitől.
2023. dec. 13. 15:37
 23/37 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nem vagy komplett.Engem ha álmomból is felébresztenek, tudomásomon van hogy terhes vagyok, ezt hogy lehet " elfelejteni"? A szándékolt fogyasztásod a forralt borrol meg inkább nem is kommentálom..Biztos a nyers sushit is megeszed mert nem gondolsz bele hogy terhes vagy..
2023. dec. 13. 16:04
 24/37 anonim ***** válasza:
31%
23 vagyok felőlem mindenki azt csinál amit akar, de utána ne siránkozzunk már.Egy darab fájdalomcsillapitot nem vettem be mióta terhes vagyok, hiába aztmondják hogy de de lehet.Na én akkor sem..Megannyi ember vágyik arra hogy gyereke lehessen, az ilyen felelőtlen ember meg elfelejti hogy hoppá terhes vagyok..
2023. dec. 13. 16:06
 25/37 anonim ***** válasza:
54%
Bírom,hogy itt Marikáék anonimként,akik otthon lehet ám úgy tolják a piát meg a cigit,hogy csak na,mert ugye anonim,tehát itt hiába adja elő,hogy mennyire príma nő,semmit nem jelent,erre itt osztják azt észt,mert beleivott véletlen a pezsgőbe. Pont azok írnak így egyébként,akiknél pont az ellentét megy otthon. Nem azt kérdezte szerencsétlen kérdező,hogy gond-e ha iszik időnként,vagy ha naponta. :D Nem ittam soha alkoholt terhesség alatt,de azért állítsatok már magatokon kis álszentek. Az meg,hogy még az orvosokat is úgy állítjátok be,mintha Ti magatok valami az ősmamci stílussal többek lennétek,elég szomorú.
2023. dec. 13. 16:09
 26/37 anonim ***** válasza:
69%
24# Neked meg reméljük SOHA nem lesz olyan problémád a terhesség alatt amire kell gyógyszer,mert ugye úgy se veszed be,ha baja lenne enélkül a babának,akkor sem. Álszentke.
2023. dec. 13. 16:10
 27/37 anonim ***** válasza:
76%
24-es azért megnéztem volna, hogy vesegörcs közben nem veszel be gyógyszert. Vannak bizonyos helyzetek amikor bekell venni. 13 hetes vagyok és már volt egy, várhatóan lesz megint, mert a másik vesémben is van. Évente 3x van vesegörcsöm. Most szar vagyok, mert enyhitettem a fájdalmam?
2023. dec. 13. 16:11
 28/37 anonim ***** válasza:
16%
Egy szimpla fájdalomra, torokgyulladásra és miegymásról beszélek,illetve hányás hasmenős vírusról.Pont hogy a babám érdekében nem veszek be semmit ha nem szükséges.Nem éreztem szükségét, kigyógyúltam belőle hipp hopp.Nem éppen megy az ellenkezője egy korty alkoholt nem ittam se a terhességem elött sem aközben.Nem feltétlen álszent egy személy csak mert olyasmit ír amit ti nem hisztek el.
2023. dec. 13. 16:14
 29/37 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagy szar mert enyhitettél a fájdalmadon.Mindenki azt csinál amit akar.Ez egy vélemény szekció, leírtam a saját véleményem, mindössze ennyi.
2023. dec. 13. 16:15
 30/37 anonim ***** válasza:
70%
27# Ő nem venne be. Ha olyan gyulladása lenne,amitől a babának baja lenne,arra se. Követendő példa. :D De akkor infúziót se 24-es,ha véletlen olyan hasmenésed lenne,aminél kiszáradsz.
2023. dec. 13. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!