Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen pár pohár bor?

10 hetesen pár pohár bor?

Figyelt kérdés
Hétvégén (Már a terhességem előtt le volt foglalva) megyünk barátnőmmel csajos hétvégére. Mennyire lehet baj belőle, ha péntek este és szombat este is 1-2 pohár bort megiszok? Természetesen eddig nem ittam, és nem is tervezek a jövőben, de a hétvégén ha bemegyünk este valamerre, jól esne. Tudom az alkohol tiltólistán van, de annyi féle vélemény van erről, illetve orvosok is néha javasolják, nem tudom ez a mennyiség mennyire férhet bele. Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. szept. 1. 10:56
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
94%
Én nem innék. Senki nem tudja megmondani, hogy semmi baj nem lesz, vagy pont a te magzatodnak lesz problémája később. Szerintem alkohol nélkül is lehet élvezni egy csajos hétvégét, pedig imádok borozni én is.
2022. szept. 1. 11:01
 2/44 anonim ***** válasza:
92%

A legújabb kutatások szerint minden mennyiségű alkohol káros.

Én nem innék.

2022. szept. 1. 11:03
 3/44 anonim ***** válasza:
85%
El kéne dönteni, mi a fontosabb... A gyereked egészsége vagy hogy jól érezd magad egy estére? Ennél nagyobb lemondásokkal is fog járni egy gyerek
2022. szept. 1. 11:06
 4/44 anonim ***** válasza:
93%
Ennél sokkal nagyobb lemondásokkal jár a gyerek, már most lehet elkezdeni nyugodtan, mivel nem tudhatod pontosan miféle bajt okozhat.
2022. szept. 1. 11:07
 5/44 A kérdező kommentje:
Ősanyák nyugi, nem azt írtam, hogy mindenképp inni fogok bármi lesz :D Véleményekre, tanácsokra voltam kíváncsi, mivel mindenhol mást írnak ebben a témában. Első kettő köszönöm, igazából én is így voltam vele, eleinte meg se fordult a fejemben, viszont ma ahogy utána olvastam egyre több "semmi baj nem lesz" cikk jött velem szembe, ezért nem tudtam már hova tegyem a dolgot.
2022. szept. 1. 11:10
 6/44 anonim ***** válasza:
88%
Biztos nem innék egy kortyot sem, csajos hétvége ide vagy oda…. én lagziba is megyek, 23 hetesen, ott sem fogok inni, lánybúcsún is voltam, ott sem ittam. Nehogy már ennyit ne bírjak ki a gyerekemért…
2022. szept. 1. 11:11
 7/44 A kérdező kommentje:
Bár a jól esne, és a nem bírom ki a gyerekemért elég nagy a párhuzam, de köszönöm a válaszod, valószínű egy pohár sem lesz belőle.
2022. szept. 1. 11:14
 8/44 anonim ***** válasza:
69%

Kit hívsz te ősanyának?

SEMMIT se tudsz rólunk!

Szöges ellentéte vagyok egy ősanyának, mégse kockáztatnék a piálással. Miért? Mert nálunk gobdokkal született a gyerek. Hála az égnek túl lendültünk rajta, de folyamatosan keresem magamban a hibát hogy vajon mivel okozhattam a bajt, ha én voltam.

Ha nálatok lesz baj, gondolod nem fogsz mindig erre gondolni, talán ha nem piáltam volna, talán ha önfegyelmem lett volna...

Pláne hogy 8-12 hetesen át áll a sárgatestről a te vérellátásodra a gyerek és ilyenkor fejlődik ki egy csomó minden. Komolyan ér annyit hogy kockáztass?

Ostoba.

2022. szept. 1. 11:15
 9/44 A kérdező kommentje:
Utolsó, bár a válaszod alapján örülök, hogy nem tudok rólad semmit, mindenesetre sajnálom ami veletek történt. Viszont ez nem ez a topik, a kérdésre vártam a választ, köszi! (A "Komolyan ér annyit hogy kockáztass" kérdésre csak a fenti válaszaimat tudom javasolni)
2022. szept. 1. 11:22
 10/44 anonim ***** válasza:
80%
A fenti válaszaid szinte egy az egyben a kommentemmel jöttek, szóval nem láttam őket. De az hogy kapásból leősanyázol random embereket online baromi sokat elárul rólad.
2022. szept. 1. 11:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!