10 hetesen pár pohár bor?
Figyelt kérdés
Hétvégén (Már a terhességem előtt le volt foglalva) megyünk barátnőmmel csajos hétvégére. Mennyire lehet baj belőle, ha péntek este és szombat este is 1-2 pohár bort megiszok? Természetesen eddig nem ittam, és nem is tervezek a jövőben, de a hétvégén ha bemegyünk este valamerre, jól esne. Tudom az alkohol tiltólistán van, de annyi féle vélemény van erről, illetve orvosok is néha javasolják, nem tudom ez a mennyiség mennyire férhet bele. Köszönöm előre is a válaszokat!2022. szept. 1. 10:56
41/44 anonim válasza:
Őszintén ?Ki a fa...omat érdekli.Te életed,te kölykod.Ha neked ilyet meg kell kérdezni,nem tudod magadtol,akkor neked nem való gyerek.
42/44 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel, miért írsz ide? :) Csak nyugi! A hozzászólásod alapján nem én vagyok akinek nem való gyerek, vagyis ahogy te nevezed, kölyök :)
2022. szept. 2. 11:00
43/44 anonim válasza:
41. És neked ki tartott pisztolyt a fejedhez, hogy elolvasd és kommentelj? Gondolom, megint egy gyerekmentest köszönthetünk személyedben.
44/44 anonim válasza:
Jezusom 41. Óriási baj van a toronyban, ezzel a stílussal bárki is komolyan vesz? Kinevetteted magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!