10 hetesen pár pohár bor?
Elkéne gondolkozni, hogy ha ennyire nem bírod ki hogy ne igyál, akkor volt e értelme gyermeket vállalni.
Más az ha az ember nem tudja hogy terhes, de te tudod, és pont most megy át a legnagyobb fejlődésen, szégyen vagyis inkább a női nem szégyene amit most te kérdeztél.
Kövi kérdés mi lesz ?!
Eddig is szívtam egy két füves cigit akkor most se lesz baj?!
Nem értem én ezt.
Ennyit nem érdemel a meg nem született gyerek?
Most tudod legjobban óvni, és ennyit nem bírsz ki ?
Les*arom ha le leszek pontozva de ez undorító!
Mondjon bárki bármit.
"Kit hívsz te ősanyának?
SEMMIT se tudsz rólunk!"
Ez rátok is vonatkozik, (akinek nem inge...) nem ismeritek, van aki mégis ítélkezik felette is. Nem kellene pár szó alapján egyik oldalnak sem.
Kérdező, kitartás és igen, az a biztos, ha inkább most kihagyod, majd utána pótoljátok. Boldog babavárást.
"35-ös, nem mondta, hogy nem bírja ki. Egy szóval se"
És én hol mondtam ilyet ? Ha nem tűnt volna fel, pont a kérdezőt védem első soron, hogy nem kéne ítélkezni egyből.😅 csak leirtam, hogy az a biztos, ha tényleg kihagyja, de én 1 szóval nem bántottam... csak hogy a kérdésre is legyen konkrét válaszom.
34-es, természetesen nem vagyok a női nem szégyene, butaságot írtál, reméljük te is rájöttél miután leírtad. Sok erőt és kitartást kívánok neked és a körülötted lévőknek az élethez, mert ilyen felfogással nem lehet könnyű.
A többieknek köszönöm, aki érdemben normálisan válaszolt :) Szerencsére vagyunk páran, akik értik a kérdést. Üdv: Egy alkesz :D (Bár régen más fogalom volt az alkoholista, változik a világ :D )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!