Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen pár pohár bor?

10 hetesen pár pohár bor?

Figyelt kérdés
Hétvégén (Már a terhességem előtt le volt foglalva) megyünk barátnőmmel csajos hétvégére. Mennyire lehet baj belőle, ha péntek este és szombat este is 1-2 pohár bort megiszok? Természetesen eddig nem ittam, és nem is tervezek a jövőben, de a hétvégén ha bemegyünk este valamerre, jól esne. Tudom az alkohol tiltólistán van, de annyi féle vélemény van erről, illetve orvosok is néha javasolják, nem tudom ez a mennyiség mennyire férhet bele. Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. szept. 1. 10:56
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
70%
Így van!Ha kérdező megiszol egy fél dl-1 dl bort jó sok ásványvízzel én kétlem hogy bármi gond adódna vagy alkoholmentes koktélt is rendelhetsz és akkor meg van az az érzés hogy te is benne vagy a csajos estében:)
2022. szept. 1. 16:40
 32/44 anonim ***** válasza:
88%
Én sem innék, de a #30 ettől függetlenül nyitott szájjal futott a fa*zerdőbe, mert ezt a buta általánosítást az sem szereti, aki nem iszik terhesen 😄. Emiatt miért lenne a kérdező alkoholista? A magam részéről kihagyom az alkoholt, jobb a békesség, de aki megkérdez ilyesmit nem lesz automatikusan alkoholista. Jöttél felsőbbrendűsködni aztán kapod a piros x-eket. Ennyi eszed van.
2022. szept. 1. 16:44
 33/44 anonim ***** válasza:
31%

Alkesz.... Eszem megáll

N

2022. szept. 1. 17:37
 34/44 anonim ***** válasza:
19%

Elkéne gondolkozni, hogy ha ennyire nem bírod ki hogy ne igyál, akkor volt e értelme gyermeket vállalni.

Más az ha az ember nem tudja hogy terhes, de te tudod, és pont most megy át a legnagyobb fejlődésen, szégyen vagyis inkább a női nem szégyene amit most te kérdeztél.

Kövi kérdés mi lesz ?!

Eddig is szívtam egy két füves cigit akkor most se lesz baj?!

Nem értem én ezt.

Ennyit nem érdemel a meg nem született gyerek?

Most tudod legjobban óvni, és ennyit nem bírsz ki ?

Les*arom ha le leszek pontozva de ez undorító!

Mondjon bárki bármit.

2022. szept. 1. 18:35
 35/44 anonim ***** válasza:
31%

"Kit hívsz te ősanyának?

SEMMIT se tudsz rólunk!"

Ez rátok is vonatkozik, (akinek nem inge...) nem ismeritek, van aki mégis ítélkezik felette is. Nem kellene pár szó alapján egyik oldalnak sem.

Kérdező, kitartás és igen, az a biztos, ha inkább most kihagyod, majd utána pótoljátok. Boldog babavárást.

2022. szept. 1. 20:09
 36/44 anonim ***** válasza:
81%
35-ös, nem mondta, hogy nem bírja ki. Egy szóval se. Nem is értem, honnan szeded :D Megkérdezte lehet e, megkapta a választ, nem iszik. Szó sincs róla, hogy azóta a földön izzadva fetreng, hogy nem ihat, hanem elfogadta és valószínű változás nélkül folytatja az életét. Ennyi az egész.
2022. szept. 1. 20:31
 37/44 anonim ***** válasza:
91%
A #30 válasz törölve lett, de hogy érthető legyen a kontextus, a válaszoló lealkeszozta a kérdezőt, akinek akkor nem való gyerek.
2022. szept. 1. 20:45
 38/44 anonim ***** válasza:
86%

"35-ös, nem mondta, hogy nem bírja ki. Egy szóval se"

És én hol mondtam ilyet ? Ha nem tűnt volna fel, pont a kérdezőt védem első soron, hogy nem kéne ítélkezni egyből.😅 csak leirtam, hogy az a biztos, ha tényleg kihagyja, de én 1 szóval nem bántottam... csak hogy a kérdésre is legyen konkrét válaszom.

2022. szept. 1. 21:43
 39/44 anonim ***** válasza:
93%
38-as, nem neked szólt, csak azóta lett törölve válasz :) a 34esnek szólt
2022. szept. 2. 02:51
 40/44 A kérdező kommentje:

34-es, természetesen nem vagyok a női nem szégyene, butaságot írtál, reméljük te is rájöttél miután leírtad. Sok erőt és kitartást kívánok neked és a körülötted lévőknek az élethez, mert ilyen felfogással nem lehet könnyű.

A többieknek köszönöm, aki érdemben normálisan válaszolt :) Szerencsére vagyunk páran, akik értik a kérdést. Üdv: Egy alkesz :D (Bár régen más fogalom volt az alkoholista, változik a világ :D )

2022. szept. 2. 08:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.