Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért olyan elítélendő, ha...

Miért olyan elítélendő, ha valaki terhesség alatt hetente megiszik egy-két pohár alkoholt, és havonta elszív egy cigit?

Figyelt kérdés
Ennyitől baja lesz a gyereknek?
2022. márc. 1. 07:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Hát nézd, átlag embernek fontos a gyereke egészsége, így próbál tartózkodni minden olyantól, ami ezt karosithatja. Nos, q dohányzás és az alkohol épp ilyen. Karosithatja a magzatot. Nem biztos hogy fogja, de esély van rá.
2022. márc. 1. 07:16
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Amúgy annak mi értelme, ha vki havonta szív el egy cigit? Azt az egyet is tudja akkor nélkülözni.
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Jósok nem vagyunk, de nekem bőven elég, ha baja leHET tőle. Ennyit kibírok a gyermekemért.
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Én nem vagyok paramami, próbálom lazán kezelni ezeket is, pl. általában belekortyolok a férjem italába, ennyitől biztos nem lesz baja a babának. De azért a heti 1-2 pohár, főleg ha töményet jelent, az szerintem is kerülendő. Havonta 1 szál cigitől nem félnék, de annyit meg minek?
2022. márc. 1. 07:53
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem elítélendő, csak tényleg minek.
2022. márc. 1. 07:56
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Aki kibírja, hogy havonta csak egy cigit szív el, annak igazából nincs rá szüksége, simán ki is bírhatná, hogy nem gyújt rá. Felesleges kockázat, amit el is lehetbe kerülni. Az alkoholt meg nem is kommentálom. Akinek ennyit nem ér a gyermeke egészsége, annak nem is való gyerek.
2022. márc. 1. 07:57
 7/21 anonim ***** válasza:
1%
Mert elhioszi9k, hogy minden árt a gyereknek.
2022. márc. 1. 08:01
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
Hát mert az alkohol pusztítja az agysejteket és a májat, a cigi meg összehúzza az ereket és ugye nem megy át annyi oxigén úgy rajtuk. Persze pár alkalom nem annyira káros, mint sok, de szerintem elég kellene lenne ennyit elképzelned, amikor iszol és szívsz ahhoz, hogy ne csináld. Rád van bízva az a gyerek, felelős vagy érte és csak te, nem más.
2022. márc. 1. 08:29
 9/21 anonim ***** válasza:
89%

Miért olyan elítélendő, ha az újszülött gyereked fejét néha csak úgy lenyomod a víz alá? Csak egy kis időre, úgyse lesz tőle semmi baja.

Mert aki olyat csinál, aminek tudatában van, hogy rossz és ártalmas a gyerekére, mégis csinálja, az elítélendő. És szar anya. Ennyi.

Lehet lepontozni.

2022. márc. 1. 08:37
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
En nem ítélem el, nekem mindegy hogy más minek teszi ki a sajat gyerekét.
2022. márc. 1. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!