Ártalmas a banán?

Figyelt kérdés
Szombaton voltunk 32 hetes uh-n. Felhozodot hogy mit eszek . Narancs mandarin és banán. Mondta h a banánnal óvatosan ne egyek sokat viszont én hülye nem kérdeztem vissza h miért. Valaki halott ilyesmiről h miért nem egészséges ilyenkor már?
2023. dec. 11. 08:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hú jó neked.én meg erös vashiánnyal és vitamin B12 vel küzdök a 33. hétben.Elkezdi az orvos hogy nem eszek húst? De mondom igen, mindennap reggel délben este.Csak a baba elveszi nyilván :(
2023. dec. 13. 10:14
 22/23 A kérdező kommentje:
Gránátalmát nem próbáltad? Mintha halottam volna róla hogy abba sok a vas meg van egy csomó más jótékony hatása.
2023. dec. 13. 17:02
 23/23 anonim ***** válasza:
Uh nem, kipróbálom, köszönöm.Lencsével próbálom magam felhúzni meg spenót meg marhahússal meg a napi 2x vastablettával :(
2023. dec. 13. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!