Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok és kb...

5 hetes terhes vagyok és kb semmit Nem kívánok enni. Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
1-2 banán vagy pár szem mandarin amit egész nap még bírok enni. Vagy egy kis pohár joghurt ilyesmik amúgy semmi "nehezebb" normális főtt ételt nem kívánok és nem is bírok enni. Lehet ebből valami probléma? Erőltessem esetleg az ilyeneket is?

2019. jan. 9. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Persze, megromlik a parizel... Dehogy lesz bajod nyugi.
2019. jan. 9. 17:33
 2/8 Böbe1990 ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi bajod és a babának sem.Én is ugyanigy voltam,volt hogy 2 napig semmit nem ettem mert nem kívántam.Most 22 hetes vagyok,kezdek már eszegetni.De elsőnek most se tudok délutánnál hamarabb.
2019. jan. 9. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Én a terhességem első három hónapjában 15 kilót fogytam. Voltak napok, amikor semmi nem csúszott le. Teljesen egészséges a babóm, most küszködik a hasra fordulással itt mellettem.
2019. jan. 9. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vissasirom, amikor igy voltam! 😂

Az elso par hetben 3 kg-t fogytam. A 10. het ota ugy eszek, mint egy eszelos... 🙄

2019. jan. 9. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En is igy voltam. Reggelizni tudtam, de csak olyat amit kivantam. Tojas, feta, zsiros kenyer es paradicsom. Delutan olyan 3 korul lassan megittam egy alkoholmentes sort es ennyi. Ezeket tudtam enni az elso 2 hetben ha barmi mast magamba eroltettem azt ki is hanytam. 3kg-ot fogytam de semmi gond nem volt ebbol.
2019. jan. 9. 19:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek akkor megnyugodtam. :)
2019. jan. 9. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is 5 hetes vagyok. Az elmúlt 3 napban mindennek szinte már a szagától is rosszul voltam. Ma nem hála istennek. 😁 Ma eszek mert lehet hogy holnap megint nem tudok. Biztos lesz neked is olyan nap hogy tudsz enni. Boldog babavárást.
2019. jan. 9. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
2 honapig csak falatokat ettem, mert undorodtam kb mindentől. 3 kgt fogytam, pár nap és 39 hetes vagyok. Nyugi, semmi gáz nem lesz.
2019. jan. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!