Mit csináljak? Fiatal terhes vagyok kb 7 hetes. Állandoan hányingerem van, érzem h éhes vagyok de nem kivánok semmit.
Rosszul vagyok ha arra gondolok ennem kell,de közbe meg érzem h éhes vagyok. Letuszkulok pár falatot,de nem esik jol. Hányingerem lessz csak mégjobban.
Aludni is csak pár orát alszok,felébredek h hánynom kell v fáj a hasam,és csak orákat ingázok az ágy és a wc kőzött.
Hát nem irigyellek kedves kérdező!
De ha ez megnyugtat ezen át estem én is:)
Nekem a Kóla a pogácsa és a sós rágcsálni valók sokat segítettek ebben az időszakban. Plusz amit akkor nagyon tudtam enni az a rizs,kukoricával. Attól nem volt semmi bajom és jól is laktam..:)
Nem tart már sokáig! Bár én 14.hétig (szenvedtem) a hányástól,émelygéstől,de ami utána jött..... Sose volt ennyi energiám mint most:) Pörgök,jövök-megyek,jó ízűen eszek(persze igyekszem mértékkel) A második trimeszter tényleg maga a megváltás:) Sokkal jobban leszel:)
Üdv 26+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!