Ártalmas a banán?
Figyelt kérdés
Szombaton voltunk 32 hetes uh-n. Felhozodot hogy mit eszek . Narancs mandarin és banán. Mondta h a banánnal óvatosan ne egyek sokat viszont én hülye nem kérdeztem vissza h miért. Valaki halott ilyesmiről h miért nem egészséges ilyenkor már?2023. dec. 11. 08:33
11/23 anonim válasza:
Ha húsmentesen étkezel akkor teljes értékű gabonákból, változatosan elkészített zöldségekből és sovány tejtermékekből kellene, hogy álljon a napi étrended, nem narancsból és banánból. :D
12/23 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam h csak narancsot és banánt eszek. Azt írtam hus mentes ételt eszek. 😊
2023. dec. 11. 11:31
13/23 anonim válasza:
Egyreszt nagyon hizlalo a magas kaloria tartalom miatt ( ezert eszik sportolok pl. meccsek kozben a szunetben ), masreszt magas a kalium tartalma.
De ertelemszeruen , mint minden masnal, ha nem mazsa szamra eszed akkor nem gond. Ha egy nap pl. 8 banant megennel, 9 honpaosn keresztul, na akkor lehetne problema pl. a sulyoddal.
14/23 anonim válasza:
Elozo vagyok, plusz eros hasfogo, ami ugye szinten nem elonyos terhessegben, de itt sem egy bananrol beszelunk.
15/23 anonim válasza:
A székrekedés gyakoribb kismamáknál, a banán pedig fokozhatja. Másrészt elèg magas a cukortartalma, azért napi 3-4 szerintem elég sok.
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor le csokkentem mindenféle kepp napi 1 re . Nem is gondoltam volna h az sok amit én megeszek 😅
2023. dec. 11. 17:33
17/23 anonim válasza:
Húsfogyasztásra figyelj oda próbáld máshogy bevinni hogy ne legyél vashiányos.Nem vagy vashiányos?
18/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vashianyos. Mindem ertekem jó
2023. dec. 13. 07:22
19/23 anonim válasza:
Hogy nem vagy vashiányos ha nem eszel egy deka húst se?🫨Mit eszel amivel beviszel annyi fehérjét??
20/23 A kérdező kommentje:
Az első vervetelemen magasabb is volt a vas picivel. Őszintén fogalmam nincs. Tejes dolgot max túró Rudi vagy tejbegriz amibe esetleg lenne. Tojást, sajtot se nqgyon
2023. dec. 13. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!