Ihatok estére banán turmixot?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok.Úgy hallottam h a banánba lévő cukor pörget.Bár én ezt sosem vettem észre magamon,de azért elgondolkodtam h igy lehet e este inni.2012. dec. 6. 20:45
1/10 anonim válasza:
a lényeg h rád milyen hatással van, ebben az esetben én innék, egészségedre!
2/10 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta h ihatok de ha a terheléses vércukorra megyek akkor ne igyak mert az rossz leletet mutathat.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi!
az már megvolt és jó a cukrom is.
2012. dec. 6. 20:51
4/10 anonim válasza:
Hogy kell banánturmixot készíteni?:)
Bocs a hülye kérdésért.
5/10 anonim válasza:
a banán és a tej is este nyugtató hatással van, segíti az elalvást. a babának is jót tesz, ha te nyugodtabb vagy :)
6/10 anonim válasza:
Mi imádjuk ès a 3 èves lányunk is. Este mèg jobb ilyet inni ,mint nappal. Nyugodtan ihatod!
Hozzávalók:
3-4 èrettebb banán,1l tej, 1 nagy ek. méz+ 1cs. vanìliacukor vagy cukor ízlès szerint,1tk citromlè ezeket összeturmixolni ès már fogyasztható is!
8/10 anonim válasza:
cukrot mezet ne tegyel bele ures kaloria banan eretten szuper edes.
9/10 anonim válasza:
Azért írtam, hogy ízlés szerint! Mi édesebben szeretjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!