Este hat után ihatok banán turmixot?
Ha tenyleg van sulyfelesleged, akkor szerintem ne vidd tulzasba ezt a banan turmixot, mert a banan nem fogyokuras kaja, nyilvan ezert kerdezted te is. De, hogy a tejjel egyutt ha iszod, akkor milyen kategoriaba esik, nem tudom. Van itt egy szemelyi edzo, aki szorgalmasan valaszolgat, lehet, hogy valaszolni fog neked is. Vagy keress ra valaszara, es kerdezd meg tole.
Bar, lehet hogy o sporttal egyutt ajanlja, nem tudom. Mar nem akarok okoskodni, csak valamit segiteni.
Én délelőtt 10-kor szoktam ilyet inni. Nagyon szeretem én is, meg hallottam, hogy a tanulás szempontjából talán a leghasznosabb. :)
Inkább délelőttre, vagy reggelire igyad, a nap folyamán akkor tuti, hogy "lemozgod", vagy letornázod. Ha más édességet, meg pékárut nem eszel, akkor az az egy bögre nem fog megakadályozni a fogyásban sem, csak akkor legyél türelmesebb, mert lassabban fognak lemenni a kilók. (Személy szerint nekem 1 hónap alatt ment le 2 kg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!