Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este hat után ihatok banán...

Este hat után ihatok banán turmixot?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, miert ne ihatnal? Tulsulyos vagy?
2008. dec. 15. 19:41
 2/8 A kérdező kommentje:
igen sajnos az vagyok és probálok lefogyni. nem tudtam enni hat elöt mert nem voltam éhes de most egy kicsit az vagyok,és ugy gondoltam hogy iszok ilyen turmixot. köszi a választ
2008. dec. 15. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Ihatsz.De ha nvan rá lehetöséged,inkább,délelőtt.
2008. dec. 15. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Ha tenyleg van sulyfelesleged, akkor szerintem ne vidd tulzasba ezt a banan turmixot, mert a banan nem fogyokuras kaja, nyilvan ezert kerdezted te is. De, hogy a tejjel egyutt ha iszod, akkor milyen kategoriaba esik, nem tudom. Van itt egy szemelyi edzo, aki szorgalmasan valaszolgat, lehet, hogy valaszolni fog neked is. Vagy keress ra valaszara, es kerdezd meg tole.

Bar, lehet hogy o sporttal egyutt ajanlja, nem tudom. Mar nem akarok okoskodni, csak valamit segiteni.

2008. dec. 15. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Semmi nem hízlal annyira, mint a banánturmix! De azért nyammmm.... :)
2008. dec. 15. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
a banán turmix hízlal. tömegnöveléskor szoktuk alkalmazni a sportban bár én szőlőcukor párti vagyok. (személyi edző)
2008. dec. 18. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Én délelőtt 10-kor szoktam ilyet inni. Nagyon szeretem én is, meg hallottam, hogy a tanulás szempontjából talán a leghasznosabb. :)

Inkább délelőttre, vagy reggelire igyad, a nap folyamán akkor tuti, hogy "lemozgod", vagy letornázod. Ha más édességet, meg pékárut nem eszel, akkor az az egy bögre nem fog megakadályozni a fogyásban sem, csak akkor legyél türelmesebb, mert lassabban fognak lemenni a kilók. (Személy szerint nekem 1 hónap alatt ment le 2 kg.)

2010. febr. 2. 08:10
 8/8 anonim válasza:
se a banán se a tej nem jó fogyókúrára.........
2010. aug. 27. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!