Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csinalhatok neki estere...

Csinalhatok neki estere banan, tapszer turmixot?

Figyelt kérdés
itt olvastam rola,egy anyuka csinalja babajanak.picim 7honapos,mar 1 es fel honapja,hogy elkezdtem a hozataplalast.de meg most is sokszor napokig csak anyatejen lenne.keves dolgot szeret azt is csak keveset.hozzateszem 11kilos fiu;)estere mar keves a tejem,es ez miatt 2szer is felkell este;(azert gondoltam,hogy csinalnek bananos tapszerrel kevert turmixot.csak tapszert probaltam,de igy is kell,es nyugtalan.nem lenne nehez a gyomranak lefekves elott?
2009. ápr. 14. 09:15
 1/5 A kérdező kommentje:
hozzateszem mar banant evett,es nem volt szekrekedese vagy mas baja tole.
2009. ápr. 14. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már régóta így csinálom.Most 11 hós,de még soha nem volt tőle baja.Tápszer+banán.Laktató,és finom.
2009. ápr. 14. 09:23
 3/5 A kérdező kommentje:
jaj,nagyon orulok.es cumisuvegbol szepen atfoly?
2009. ápr. 14. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen,én Avent üveget használok,és ha sűrűbb dolgot adok,akkor a variábilis fejet teszem rá,ennek 3 folyáserőssége van.
2009. ápr. 14. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:
koszike,ma kiprobalom;)
2009. ápr. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!