Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszullétek ellen tuti praktika?

Rosszullétek ellen tuti praktika?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, de már lassan 3 hete csak kínlódás minden napom, nem tudok a munkámra koncentrálni, folyamatos hányinger gyötör, szédülés, görcsök. Néha esténként már az ájulás szélén vagyok. Próbáltam már szinte mindent, hideg cola, hideg citromos víz, keksz, ropi, főtt krumpli, B6, gyömbér, de semmi nem használ. Nagyon el vagyok keseredve. Vágytam erre a babára nagyon is, kérlek ne ítéljetek el, de már az abortuszon gondolkodom, pedig nagyon abortusz ellenes vagyok. Nem tudom hogyan lehet ezt bírni, se éjjelem, se nappalom, olyan vagyok, mint egy zombi.

Kérlek segítsetek tuti tippekkel, ami nektek bejött! Mit egyek vagy igyak vagy milyen gyógyszer lenne jó?:(

2023. dec. 5. 08:55
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
20%
40-es, jah, igen, hazamegy egy újszülöttel, aki majd hónapokig, vagy akár évekig nem hagyja aludni. :D
2023. dec. 6. 22:15
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és? Akkor mégiscsak nem a semmiért. Oké, te nem akarsz gyereket, szíved joga, de amíg itt téged nem bánt senki, addig neked sem feltétlenül szükséges offolni ide, hogy amúgy utálod a kölyköket. Senki sem kérdezte, nem kell itt önigazolni, van elég gáz nélküled is.
2023. dec. 6. 22:19
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak pár nap volt annyira rossz, hogy már az abortuszon gondolkodtam. Egyáltalán nem volt végig szenvedés. És pont egy extrém nyugodt, jó alvó babát dobott a gép. Nem lehet előre tudni, meddig tartanak a rosszullétek, sem pedig, hogy milyen természetű lesz a baba. Túl kell élni a nehéz időszakokat. Amúgy se életszerű, hogy ilyen állapotban, két hányás közt végigviszi valaki az abortusz megszervezését.
2023. dec. 6. 23:14
 44/50 A kérdező kommentje:

#40: Olvasd vissza kérlek, hogy mit reagáltam először rá. Nem arra a válaszára reagáltam azt amit. Egyébként meg, akinek nem inge....😇 Beleférni belefér abszolút anyagilag, itt nem arról van szó, ha már így belemegyünk. Elveim vannak, de ez lényegtelen.

Nem érzem bunkónak abszolút, amit írtam, hiszen ő állt belém miután leírtam, hogy nem fogok otthon maradni.🤷🏼‍♀️Hadd ne kelljen már egyfolytában magyarázkodnom. Nem kínomban írtam bármit is, mivel jelenleg királyul vagyok, köszönöm.😎 Innentől kezdve ne írkáljatok ide, ha csak nem a KÉRDÉSRE válaszoltok, ami másnak később hasznos lehet.(én már megtaláltam számomra mi lett jó)

Köszönöm!

2023. dec. 6. 23:22
 45/50 A kérdező kommentje:

#43: Köszönöm! Nyilván csak megfordult a fejemben mikor már olyan rosszul voltam, hogy padlót fogtam, túl vagyok ezeken a gondolatokon én is. Remélem én is ilyen szerencsés leszek, mint te.😁De, ha nem no para, a fáradtságot jól bírom egyébként, nem azzal van a gond.

#42: Most igazat kell, hogy adjak, köszi, leíraltad nagyjából a gondolataimat.

2023. dec. 6. 23:30
 46/50 A kérdező kommentje:
*leírtad
2023. dec. 6. 23:31
 47/50 anonim ***** válasza:
20%
Azért az elveim vannak, mert nem hagyom abba a munkát, meg az abortuszon gondolkodom, mert annyira szar, az így erős egyben, nem?
2023. dec. 7. 04:01
 48/50 A kérdező kommentje:
Nem unod magad? Tudod értelmezni mit írtam feljebb? Látom nem alszik a gyerek és valakin le kell vezetni a feszkót.🤪
2023. dec. 7. 07:38
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon rosszúl vagyok...4. Baba, ma már sírtam...nem birom csak fekszem. Már 2 kg-ot fogytam pedig csak 7 hetes leszek. Mondram is ferjemnek h ezt nem gondoltam végig. Gyerekek betegek. Nem tudom mit fogok csinalni. Higyjétek el vki ezt nem bírja. Én felállni sem tudok minden férjemre marad szegényre. Vki megsem érzi higy terhes
febr. 10. 14:54
 50/50 A kérdező kommentje:
Kitartást!!!! Én már lelkileg milliószor jobban vagyok, viszont kb.3 hétig tartott az, hogy jól voltam, de már újra visszatértek a rosszullétek.:( Kicsit félek a végétől, de bizakodok, hogy lassan jobb lesz.☺️
febr. 11. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!