Rosszullétek ellen tuti praktika?
7 hetes terhes vagyok, de már lassan 3 hete csak kínlódás minden napom, nem tudok a munkámra koncentrálni, folyamatos hányinger gyötör, szédülés, görcsök. Néha esténként már az ájulás szélén vagyok. Próbáltam már szinte mindent, hideg cola, hideg citromos víz, keksz, ropi, főtt krumpli, B6, gyömbér, de semmi nem használ. Nagyon el vagyok keseredve. Vágytam erre a babára nagyon is, kérlek ne ítéljetek el, de már az abortuszon gondolkodom, pedig nagyon abortusz ellenes vagyok. Nem tudom hogyan lehet ezt bírni, se éjjelem, se nappalom, olyan vagyok, mint egy zombi.
Kérlek segítsetek tuti tippekkel, ami nektek bejött! Mit egyek vagy igyak vagy milyen gyógyszer lenne jó?:(
#40: Olvasd vissza kérlek, hogy mit reagáltam először rá. Nem arra a válaszára reagáltam azt amit. Egyébként meg, akinek nem inge....😇 Beleférni belefér abszolút anyagilag, itt nem arról van szó, ha már így belemegyünk. Elveim vannak, de ez lényegtelen.
Nem érzem bunkónak abszolút, amit írtam, hiszen ő állt belém miután leírtam, hogy nem fogok otthon maradni.🤷🏼♀️Hadd ne kelljen már egyfolytában magyarázkodnom. Nem kínomban írtam bármit is, mivel jelenleg királyul vagyok, köszönöm.😎 Innentől kezdve ne írkáljatok ide, ha csak nem a KÉRDÉSRE válaszoltok, ami másnak később hasznos lehet.(én már megtaláltam számomra mi lett jó)
Köszönöm!
#43: Köszönöm! Nyilván csak megfordult a fejemben mikor már olyan rosszul voltam, hogy padlót fogtam, túl vagyok ezeken a gondolatokon én is. Remélem én is ilyen szerencsés leszek, mint te.😁De, ha nem no para, a fáradtságot jól bírom egyébként, nem azzal van a gond.
#42: Most igazat kell, hogy adjak, köszi, leíraltad nagyjából a gondolataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!