Rosszullétek ellen tuti praktika?
7 hetes terhes vagyok, de már lassan 3 hete csak kínlódás minden napom, nem tudok a munkámra koncentrálni, folyamatos hányinger gyötör, szédülés, görcsök. Néha esténként már az ájulás szélén vagyok. Próbáltam már szinte mindent, hideg cola, hideg citromos víz, keksz, ropi, főtt krumpli, B6, gyömbér, de semmi nem használ. Nagyon el vagyok keseredve. Vágytam erre a babára nagyon is, kérlek ne ítéljetek el, de már az abortuszon gondolkodom, pedig nagyon abortusz ellenes vagyok. Nem tudom hogyan lehet ezt bírni, se éjjelem, se nappalom, olyan vagyok, mint egy zombi.
Kérlek segítsetek tuti tippekkel, ami nektek bejött! Mit egyek vagy igyak vagy milyen gyógyszer lenne jó?:(
Ez nem attól függ, hogy akarod-e a babát vagy sem. Ennél nagyobb baromság kevés van, ostoba nők hergelik a másikat ezzel. Számtalan példa van, ahol a nő besikerült gyerekkel, problémamentes terhességgel és szüléssel átvészelte. Más éveket vár rá, kezelések, lombik, csomó szenvedés, majd rossz terhesség és rossz szülés.
Próbáld azt, hogy reggel még mielőtt kikelsz az ágyból, pár falat kekszet vagy sós mogyit, ropit eszel. Tényleg még mielőtt felkelsz, ezt nőgyógyász rokonom javasolta.
Koncentrálj arra, hogy nem tart örökké. Barátnőm szegény több terhességét is végighányta (kis híján kórházba került), mégis megmaradt, azóta csak egy rossz emlék ez neki.
Nekem a citromlé magában. Nem felvizezve, az 50%os segített. Ébredés után a hűtő közelébe se tudtam menni, kávé nulla. Sós kekszek, és korpovit.
Orvossal, (addig esetleg védőnővel) beszélj mindenképpen. Nem tudom milyen munkát végzel, de ha nem tudod így elvégezni, írasd ki magad inkább. (Nőgyógyász ad javaslatot, és a háziorvos ír ki.) Pihenj sokat.
Nekem egész napos rosszulléteim voltak olyan 22 hétig, szinte mindennap. Sokat fogytam is. Sajnos semmi nem segített. Amit megettem az egy 15 percen belül kijött. Nekem azt mondta a dokim hogy igyak mézes citromos teát, de nem ittam mert a méztől savam lett nagyon.
Úgyhogy túl kell élni előbb utóbb jobb lesz.
A pozitívakat köszönöm szépen, kipróbálok mindent, nagyon aranyosak vagytok, ment a zöld.❤️
Vállalkozó vagyok, sajnos nincsen táppénz opció nekem.
#15- ös, te pedig kezdj valamit magaddal, mert a végén még rosszul leszel ettől a sok rosszindulatúságtól, ami benned lakozik, te ősanya:)))
Kedves Kérdező! Van, amikor semmi nem segít. Második terhességem, az esővel a 20. hétig ment a hányás, émelygés, rosszullét, a 7-12. hét között rész volt a legrosszabb. A masodikkal szintén ugyanez, éjjel, nappal, a 7-12. hét között semmi nem maradt meg bennem, rossz volt a vérkép, vizelet, kezdődő vesekő, itthon mellette a nagyobb.
Szerintem az embernek azt is mérlegelnie kell gyermekvállalás során, hogy ha ilyen jön, hogyan tudja kezelni. Menj el táppénzre, Kata esetén van ilyenre lehetőség és a túlélésre koncentrálj. Lehet, hogy egyik nap segít valami, másik nap nem működik. El fog múlni valamikor. Maradj otthon, pihenj, majd visszamész dolgozni, ha túl vagy az erős rosszulléteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!