Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszullétek ellen tuti praktika?

Rosszullétek ellen tuti praktika?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, de már lassan 3 hete csak kínlódás minden napom, nem tudok a munkámra koncentrálni, folyamatos hányinger gyötör, szédülés, görcsök. Néha esténként már az ájulás szélén vagyok. Próbáltam már szinte mindent, hideg cola, hideg citromos víz, keksz, ropi, főtt krumpli, B6, gyömbér, de semmi nem használ. Nagyon el vagyok keseredve. Vágytam erre a babára nagyon is, kérlek ne ítéljetek el, de már az abortuszon gondolkodom, pedig nagyon abortusz ellenes vagyok. Nem tudom hogyan lehet ezt bírni, se éjjelem, se nappalom, olyan vagyok, mint egy zombi.

Kérlek segítsetek tuti tippekkel, ami nektek bejött! Mit egyek vagy igyak vagy milyen gyógyszer lenne jó?:(

2023. dec. 5. 08:55
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
44%

20!

Ha a folyamatos rosszullét és hányinger miatt megfordult az abortusz gondolata a fejében akkor mit vársz tőle? Nálam egyértelmű a fontossági sorrendje...

2023. dec. 5. 16:42
 22/50 anonim ***** válasza:

15-ös válaszoló vagyok kedves kérdező. Szerintem semmi rosszindulatú dolgot nem írtam.😀

Csak a saját tapasztalatom írtam le.

2023. dec. 5. 18:13
 23/50 anonim ***** válasza:
21%
Mindenki le van pontozva, aki nem azt mondja, hogy boldogan és megszentülve kell kihányni a beledet, hálásan, mert te akartad. Jól el vagytok bszva, ősanyuk!
2023. dec. 5. 19:27
 24/50 anonim ***** válasza:
78%
Senki sem mondja, hogy örülni kell neki, mert senki sem örül neki. Az első gyerekkel megnyertem a hányáson kívül minden szrt, a másodikkal végig hánytam. De megölni nem akartam. Sírtam? Igen. De túltettem magam rajta. A császáron is, és azon is, hogy nem tudtam szoptatni. Mert akartam ezeket a gyerekeket, és tökre örülök, hogy vannak. Nem akartam se kikapartatni, se falhoz bszni. Néha megeszik az idegrendszerem, de akkor sem. Nem lettem ettől ősanya. De normális, az igen. Ellentétben egyesekkel, úgy tűnik. Akárhogy magyarázza a sok... Hát, jelzőt nem is írok.
2023. dec. 5. 20:18
 25/50 A kérdező kommentje:

Imádooooom:DDDDD Esküszöm jobban lettem tőletek szuperanyuk, ősanyuk<3

Akik a kérdésemre válaszoltak nektek meg köszönöm nagyon!:)

2023. dec. 5. 22:04
 26/50 A kérdező kommentje:
#15, nem te voltál a 15- ös mikor írtam, ő törölve lett valószínűleg, nem neked szólt:)❤️
2023. dec. 5. 22:06
 27/50 A kérdező kommentje:

#20-21: Bocsánat, hogy nem mindenki az állam pénzéből szeretne élni vagy apuéból:D Magyarázkodni meg nem fogok.

Ti olyan okosak vagytok szerencsére, mint 10 másik.

Többen is írták, hogy ebben az állapotban az ő fejükben is megfordult. Gondoljátok, hogy az ő gyerekeik nincsenek normálisan nevelve? Vagy ti mit általánosítotok? Hogy mertek bárki feje felett pálcát törni vagy ismeretlenül ítélkezni? Kik vagytok ti? Általánosítsak, hogy az ilyeneknek, mint az itteni rosszindulatú kommentelő ősanyák, a ti gyerekeiteket piszkálják az iskolába, mert olyan okoskodók és tudálékosak, mint az anyjuk?

Ne álljunk bele szerintem.

Rettenet rosszindulatúak vagytok és gonoszak. 0 empátia van az ilyen nőkbe.

Szerintem nem nekem és a többi nőnek, akik így éreztek kéne szégyellni magunkat, hanem nektek! Remélem a gyerekeiteket nem erre nevelitek.🙂

2023. dec. 5. 22:14
 28/50 anonim ***** válasza:
25%
Amennyit az én fizetésemből 25 év alatt levontak mindenféle eü hozzájárulás címén (nem mindenki minimálbéres vállalkozó ám, csak mondom;-) és amennyit cserébe én "kivettem" a nagy kalapból, azzal egy egész évre kiírathatnám magam és "élhetnék" az állam pénzéből (azért figyelmedbe ajánlom a nagylelkű táppénzszámítási metódusokat is), még mindig fasorban sem lennék velük szemben. Tanácsot kérsz, nyávogsz, drámázol, az értelmes javaslatokat lesöpröd, sértegetsz mindenkit a sok eszeddel, hát akkor szenvedj vállalkozóasszony hányingerrel küszködve.
2023. dec. 5. 22:35
 29/50 A kérdező kommentje:

"Sértegetsz mindenkit" Senkit sem sértegettem, tényeket közöltem, mert az ilyen abnormálisak, mint példaul te ide járnak kiélni magukat, ahelyett, hogy a Mikulásra készülnének a gyerekeiknek.:DDDD

Minimálbéres vállalkozó:D Már bele sem állok, felesleges az ilyennel vitatkozni, mint te.

Szép álmokat kívánok neked<3

2023. dec. 5. 22:52
 30/50 anonim ***** válasza:
0%
Dehát te írtál ki kérdést :D
2023. dec. 5. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!