Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk...

Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk ki az ikreket csàszàrral?

Figyelt kérdés
Most vagyok 34+2 napos kètpetèjű ikrekkel ès csak 37.hètre kaptam időpontot NST-re,amikoris 37.hetes leszek.Elgondolkodtam,hogy lehet-e 37. Vagy 38. Hèten max kivenni a babàkat.Ugye nem tarthatjàk bent tovàbb őket??Màr ìgy is szenvedős a dolog.Problèmamentes a terhessèg.Az egyik fejvègű,a màsik hol faros,hol haràntban fekszik,de fejvègű mèg nem volt.Mitől függ,hogy mikor veszik ki őket?
2023. dec. 2. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 A kérdező kommentje:

77-es:Köszönöm!😊Hàt sajnos először adta az időpontot terhesgondozàsra ès utàna NST-re 37. hètre.Sztk-s a dokim,szòval ő biztosan nem szüleszt 😅Szòval nem tudom,hogy NST utàn,akkor kihez forduljak 😅Gondoltam ott majd mondanak valamit 🤷‍♀️De majd akkor ott megkèrdezem,hàtha tudnak mondani valamit.

Nem is az,hogy kènyelmetlen,hanem mert màr alig fognak elfèrni ès fèlek,hogy valami bajuk lesz bent😕De igen,sok hozzàszòlàs elèggè bunkò,paraszt stìlusban volt🤷‍♀️Ez van! Sajnos manapsàg sok ember ìgy viselkedik,de lehet azèrt,mert nèvtelenül ìrnak🤣😘Boldog babavàràst!🥰

2023. dec. 5. 17:50
 82/84 A kérdező kommentje:
80-as:Hàt az biztos!🤣Csak azt nem tudom,hogy ha nem tudnak èrdemben segìteni ès mèg ràadàsul oltogatnak is,akkor mièrt ìrnak egyàltalàn..?De na,egyszer majd megunjàk!😅Ő dolguk,hogy milyen bunkònak tüntetik fel magukat!🤷‍♀️Az ilyenek emberek kerüljenek minèl tàvolabb tőlem!🤦‍♀️😅
2023. dec. 5. 17:56
 83/84 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, itt mindenki bunkó, aki nem azt írja, amit te olvasni szeretnél?
2023. dec. 5. 20:07
 84/84 A kérdező kommentje:
Nem,de nem is ezzel volt a problèma!Hanem,hogy mi jogon oltogatja az ember a màsikat,amikor nem tett olyat,amivel kièrdemelnè!Azèrt van ez az oldal,hogy kèrdezzenek az emberek,mèg segìtsègkèppen a nevèben is benne van!Ha valaki pl neked feltesz egy normàlis kèrdèst,akkor paraszt mòdon kell vàlaszolni??Mert szerintem nem!De ezt felnőtt lètère mindenkinek tudnia kène,de ùgy làtszik ez kimaradt sok vàlaszolòbòl!A màsik meg,ha valakinek nem tetszik a kèrdès lehet tovàbb görgetni,senki nem tart a fejèhez senkinek sem fegyvert,hogy ìrjon!Ahogy az emberek manapsàg viselkednek az tènyleg felhàborìtò!Mindenkinek csak ùgy vàlaszoltam,ahogyan ők nekem ès nem màskèppen!Bocs ,de ha nem èrdemli meg az ember,akkor nem fogok èn sem szèpeket ìrni!Sok anyuka meg igenis szègyellhetnè magàt,hogy ìgy viselkedik!
2023. dec. 5. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!