Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk...

Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk ki az ikreket csàszàrral?

Figyelt kérdés
Most vagyok 34+2 napos kètpetèjű ikrekkel ès csak 37.hètre kaptam időpontot NST-re,amikoris 37.hetes leszek.Elgondolkodtam,hogy lehet-e 37. Vagy 38. Hèten max kivenni a babàkat.Ugye nem tarthatjàk bent tovàbb őket??Màr ìgy is szenvedős a dolog.Problèmamentes a terhessèg.Az egyik fejvègű,a màsik hol faros,hol haràntban fekszik,de fejvègű mèg nem volt.Mitől függ,hogy mikor veszik ki őket?
2023. dec. 2. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
94%
Ha indokolt, akkor előbb van a császár. Nekem a 36. héten volt, ikrekkel ismertem olyat, akinek 34. De erre azért ok kell, nem biztos, hogy egy sztk-s nőgyógyász a megfelelő neked.
2023. dec. 2. 19:33
 12/84 anonim ***** válasza:
74%
Ennyi baromságot, mint amit itt a kérdező ír, egy kérdés alatt még nem olvastam...
2023. dec. 2. 19:34
 13/84 anonim ***** válasza:
74%

12-esnél a pont.

Ha most nem olyan egyszerű, nem tudom mi lesz veled kérdező ha majd egyszerre kell két kisbabáról gondoskodnod. Na AZ nem egyszerű.

2023. dec. 2. 19:39
 14/84 A kérdező kommentje:
10-esnek:Nem lehet,hogy nem első szülès volt?Ikreknèl veszèlyesebb a termèszetes szülès+mèg ha ùgyis indul a dolog,akkor is 80%-ban elfordul a màsik baba ès csàszàr lesz belőle.Nekem csak az egyik fejvègű,a màsik àltalàban faros vagy harànt.
2023. dec. 2. 19:46
 15/84 anonim ***** válasza:
35%

Hűha marhák. 12-es pedig nagyon is jól írja a kérdező, tessék tájékozódni,tudod néha illik nyitott szemmel járnod. A fekvés miatt alapból nem fogják hüvelyin, attól mert Mariskának a 48. héten szülte meg a faros babákat hüvelyin, attól nem ez a protokoll. Kórházba vagyok,itt is feküdt ikres sokáig,neki is császár lesz bizony. Ti voltatok valaha ikerterhesek? Nem a szomszéd,ti! Ha nem,nem releváns.

13# Bár koraszülöttem volt, még is egyszerűbb volt,mint az egész terhesség. :) Kettő össze sem hasonlítható.

Ennyi barmot itt ma...

2023. dec. 2. 19:46
 16/84 anonim ***** válasza:
60%
Igen, az egészségügy úgy működik, hogy azt csinálnak veled, amit kérsz.🤡
2023. dec. 2. 19:52
 17/84 A kérdező kommentje:
11-esnek:Neked mièrt volt a 36. Hèten?Az egyik baba màr nem hinnèm,hogy befordul,màr nagyon nincsen helyük.Plussz első szülèsre nem szoktàk ràeröltetni a kismamàra a termèszetes szülèst,veszèlyesebb is.Van ismerősünk a kilinikàn,ahol szülni fogok,csak majd holnap kapok vàlaszt,hogy mi a protokol.Mindenhol azt mondjàk,hogy 38.hètig szoktàk àltalàban bent hagyni az ikreket,nyilvàn vannak kivètelek,90%-a az orvosoknak nem engedi.
2023. dec. 2. 19:54
 18/84 A kérdező kommentje:
13-asnak:Hidd el nekem arra màr felkèszültem,de nem èrek el vele semmit,ha valami bajuk lesz bent a babàknak🤦‍♀️Jòl bànok a gyerekekkel ès szeretem is őket!Az a baj,hogy nem voltàl mèg ikerterhes,nem olvasgattàl a tèmàban, ìgy teljesen feleslegesen osztod az èszt!
2023. dec. 2. 19:59
 19/84 anonim ***** válasza:
46%

Nyuszifül az egy dolog hogy te mihez ragaszkodsz de majd az orvos eldönti hogy mi a helyes. Ha nagyon császárt akarsz menj magán kórházba és fizess érte.

Azt a hülyeséget meg honnan szedted hogy első szülésre veszélyesebb a hüvelyi? Jóistengyerele 🤣🙈

Unokatestvére 38. héten szült pikk pakk ikreket nem mellesleg

2023. dec. 2. 20:01
 20/84 anonim ***** válasza:
53%

"Jòl bànok a gyerekekkel ès szeretem is őket!"

Kérdező, az a baj,hogy nem voltàl mèg anya, ìgy teljesen feleslegesen osztod az èszt!😉

2023. dec. 2. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!