Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk...

Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk ki az ikreket csàszàrral?

Figyelt kérdés
Most vagyok 34+2 napos kètpetèjű ikrekkel ès csak 37.hètre kaptam időpontot NST-re,amikoris 37.hetes leszek.Elgondolkodtam,hogy lehet-e 37. Vagy 38. Hèten max kivenni a babàkat.Ugye nem tarthatjàk bent tovàbb őket??Màr ìgy is szenvedős a dolog.Problèmamentes a terhessèg.Az egyik fejvègű,a màsik hol faros,hol haràntban fekszik,de fejvègű mèg nem volt.Mitől függ,hogy mikor veszik ki őket?
2023. dec. 2. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
37%
Végre egy értelmes, normális válasz 50-es. Kérdező én is ezt javaslom,ezt fogadd meg. A gyakorin 80% tudatlan anyucik vannak,sajnos. Azt hittem már kihalt a normális nő a szülésekkel,akik itt összegyűltek vérmamcik. :D
2023. dec. 3. 08:53
 52/84 anonim ***** válasza:
59%
Majd az orvosok eldöntik, fölösleges ezen kattognod. Másnak se könnyebb a terhesség, hiába adod itt elő, hogy neked a legnehezebb. Igaz 1 gyerek volt a hasamban, de majdnem 4 kilós volt. Ennyi idősen már bevoltak durranva a lábaim annyira bevoltam vizesedve, hát az se volt leányálom elhiheted. Minden este sírva aludtam el annyira fájtak, mégse vették ki, mert nehéz volt.
2023. dec. 3. 09:28
 53/84 A kérdező kommentje:

48-as:Te honnan veszed ezt a baromsàgot,hogy 36 hetesen tüdőèrlelőt kapnak a kismamàk🤣🤣🤣?Szerintem olvass utàna,mert valaki nagyon fèlreinformàlt tèged!Ne haragudj màr meg,de èn benne vagyok ikres csoportban ès volt akinek 38.hètre több ,mint 3 kg-mosak voltak a babàk fejenkènt születès utàn.Attòl hogy szobatàrsadnak ilyen pici sùllyal születtek az ikrei,mèg nem azt jelenti,hogy màsnak is!🤦‍♀️🤣Tudod vannak amùgyis egypetèjű ikrek ès kètpetèjűek..Az egypetèjűek hamarabb jönnek,vagy veszik ki őket ,mint a kètpetèjűeket ès kisebb sùllyal születnek.A kètpetèjűek pedig majdnem ugyanùgy fejlődnek,mint szimpla terhessègnèl 1 baba,kivève ha vèletlenül nem csak egy mèhlepènnyel rendelkeznek,mert akkor nyilvàn osztoznak tàpanyagon stb...Nekem 2 mèhlepèny van ès 2 burok..Semmin nem osztoznak,szòval a tàpanyag normàlisan eljut hozzàjuk!Ùgyhogy lègyszives,ha nem tudod a

dolgokat ,akkor hülyesèget ne mondj!

2023. dec. 3. 15:13
 54/84 A kérdező kommentje:
50-es:Köszönöm!🙂Az orvosom azt mondta,hogy nem ő dönt a csàszàrròl,hanem a kòrhàzban az ottani orvos, aki èppen bent lesz!Gondolom az NST alkalmàval 37 hetesen fogjàk eldönteni.Hàlistennek ìrtàk az ikres csoportban is,hogy ahol èn lakom,ott 38. hèten kiveszik az ikreket,mivel ez a protokol,ha addig nem indul meg a szülès persze 🙂Èn amùgyis csàszàrlàrti vagyok,mert nem akarok komplikàciòt szülès közben,ùgyhogy mindenkèppen a klinikàn ragaazkodni fogok hozzà 🙂Az èn orvosom szerintem azt sem tudja,hogy hol van...36.hèten szoktak NST-t csinàlni 1 babàval is a többiek szerint ès nekem a 37. hètre adott ikrekkel időpontot🤦‍♀️🤷‍♀️
2023. dec. 3. 15:22
 55/84 anonim ***** válasza:
16%

"èn benne vagyok ikres csoportban ès volt akinek 38.hètre több ,mint 3 kg-mosak voltak a babàk fejenkènt születès utàn."

Na, hát akkor miért akarod őket hamarabb kivetetni? Vagy miért itt érdeklődsz a lehetőségeidről, ha a csoportban jobban tudják?

2023. dec. 3. 15:22
 56/84 A kérdező kommentje:
51-es:Köszönöm!😊De jòt nevettem az utolsò mondatodon 🤣🤣😅 Igen,tùl sok is a "vèrmamci" itt!🤣🤣
2023. dec. 3. 15:26
 57/84 A kérdező kommentje:

52-es:Hàt annyit tudok tenni,hogy ragaszkodok a csàszàrhoz ès szerintem nem fogjàk erőltetni a sima szülèst,ha èn nem akarom,de majd elvàlik.Csak elmondanàm neked,hogy kètszer akkora a hasam,mint egy szimpla terhesnek

ès több a sùlyuk kettejüknek együtt,mint 4,5 kg ès amikor hìznak kb 2 hetente, neked pl felmegy a babàdra 300 g,nekem addig a duplàja,mivel 2 baba van!Ùgyhogy szerintem nekem rosszabb,de mindegy(amùgy se ez a lènyeg!)!Mèg mindig ne hasonlìtsuk össze a 2 fajta terhessèget!🤦‍♀️🤦‍♀️Ha nem tudod,akkor inkàbb maradj csendben!Amùgy is leìrtam az előző kommentekben,hogy a babàkat fèltem ès nem pedig magamat!

2023. dec. 3. 15:39
 58/84 A kérdező kommentje:
55-ös:Mert a csoportban mèg nem fogadtàk el a posztomat, csak èjszaka ès ez gyorsabb volt!Ebben a csoportban mindig kèső este fogadjàk el a posztokat.
2023. dec. 3. 15:43
 59/84 anonim ***** válasza:
14%
És nem bírod ki azt a néhány órát? Nem heteket kell várni, hogy válaszoljanak.
2023. dec. 3. 15:44
 60/84 anonim ***** válasza:
34%
Itt osztod az észt és kioktatsz mindenkit, ha nem azt a választ írják amit te elvársz. Minek tettél fel egyáltalán kérdést? Fogalmad sincs a szülésről és a menetéről. A legtöbbünk már túl van rajta. Majd az orvosok döntenek, nem a te kívánságod szerint fognak eljárni! Főleg nemfogják korábban kivenni a gyerekeket, mert te hisztizel. Másnak is nehéz a terhesség mégse itt hisztizik ahogy te teszed. Amikor én voltam a kórházban 2 kismama túlhordta a gyerekeket mégse vették ki, hiába könyörögtek a császárért.
2023. dec. 3. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!