Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk...

Kèrhetem,hogy hamarabb vegyèk ki az ikreket csàszàrral?

Figyelt kérdés
Most vagyok 34+2 napos kètpetèjű ikrekkel ès csak 37.hètre kaptam időpontot NST-re,amikoris 37.hetes leszek.Elgondolkodtam,hogy lehet-e 37. Vagy 38. Hèten max kivenni a babàkat.Ugye nem tarthatjàk bent tovàbb őket??Màr ìgy is szenvedős a dolog.Problèmamentes a terhessèg.Az egyik fejvègű,a màsik hol faros,hol haràntban fekszik,de fejvègű mèg nem volt.Mitől függ,hogy mikor veszik ki őket?
2023. dec. 2. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
42%
Kicsit off, de otthonszüléses csopiban egy csomó történetet lehet olvasni arról, hogy a vajúdás beindulása UTÁN fordul be az addig faros baba. Baromi nehéz lehet ikreket szülni, de megvannak az előnyei a természetes szülésnek. A te és a babák szempontjából. Abszolút csak jó szándékok mondom, de lehet, hogy érdemes lenne még egyszer átgondolni, hogy császár vagy természetes szülés felé hajlasz.
2023. dec. 2. 21:14
 32/84 anonim ***** válasza:
54%

A 2-es vagyok, ikreim vannak, szóval tudom, milyen az ikerterhesség. Az, hogy nagy a hasad meg feszül, teljesen normális, és a babák elférnek. Minden egyes nap, amit még benn vannak nagyon fontos számukra. A 36. héten még közel sincsenek kifejlödve, legfeljebb ha megindulna a szülés, jó eséllyel életképesek!

Semmi bajuk sem lesz/lehet, ha akár a 40. hétig sem születnek meg, és attól sem, ha természetes úton szülöd meg öket, akár elsö terhesség, akár nem.

Nagyon remélem, a kérdésed, föleg a kommentjeid után kitalált történet, ha nem, akkor nagyon nem vagy érett arra, hogy gyerekeid legyenek.

2023. dec. 2. 21:15
 33/84 anonim ***** válasza:
42%
Nyilván itt csak a kérdező tudja milyen az ikerterhesseg, senki más. Még ,,ki sem vették őket", de úgy osztja az észt, mintha ő lenne az első nő a földön.
2023. dec. 2. 21:33
 34/84 A kérdező kommentje:
30-as:Azt nem arra ìrtam,hogy azèrt fognak hamarabb megcsàszàrozni🤦‍♀️🤦‍♀️Àltalàban 38.hètig engedik az ikreket bent,mert nincs sok helyük ,viszont vannak orvosok,akik ettől függetlenül megkockàztatjàk,vagy kèrèsre bent hagyjàk mèg őket.A csàszàr meg tuti,ha rosszul fekszik bàrmelyik baba is!De igazad van,mert rosszul fogalmaztam a kèrdèst,mert ùgy kèrdeztem,hogy hamarabb megcsàszàrozhatnak-e.A 38. Hèt teljesen jò csàszàr időpontnak,mert akkorra szoktak kiìrni mindenkit PCS-re,csak na,biztosra akarok menni,hogy csàszàr màr meglesz a 38. hèten legalàbb,mert màr ìgy sem fèrnek el ès fèlek,hogy emiatt baj lesz.De valòszìnű a màsik babàm màr nem fog befordulni ès ezèrt remènykedem is,hogy kiìrnak pcs-re.
2023. dec. 2. 21:35
 35/84 anonim ***** válasza:
77%
Van aki nem is akar hüvelyi szülést, nem értem minek erolkodnek ezzel néhányan itt, ikrekkel nagy eséllyel császár, haránt fekvéssel 100%. Szerintem korábban is megcsinálják, mint 38. hét, de ezt nem tudom biztosan. 37. hét után már nem koraszülöttek. Ha bármit akarsz kérni azt inkább a magán egészségügyben tudott megtenni.
2023. dec. 2. 22:03
 36/84 A kérdező kommentje:
31-es:Köszönöm🙂,olvasgattam is sokat a tèmàban ès èn legalàbbis biztonsàgosabbnak làtom a csàszàrt🤷‍♀️De ettől függetlenül lehet befordul a màsik baba is ès kènytelen leszek simàn megszülni őket,csak pl èn ettől a köldökzsinòrtòl fèlek nagyon,hogy ha bàrmelyiknek is a nyakàn van 😕
2023. dec. 2. 22:03
 37/84 A kérdező kommentje:
32-es:Lehet,nem tudom,csak tènyleg annyi mindent olvasni ,hogy ìgy halt meg szülèsnèl az egyik baba,komplikàciò lèpett fel stb ès ezèrt is fogok csàszàr mellett dönteni,ha lehet,mert ott biztonsàgosan kiemelik őket.Viszont akkor màr teljesen ki vannak fejlődve,màrmint a 36.hèten.Màr 20 èvesen megèrettem az anyasàgra,csak nem volt èrett egyik pàrom sem.Utàna meg lombikkal sikerült csak,lehet ezèrt fèltem őket ennyire🤷‍♀️Most màr 31 èvesen mègjobban megèrettem rà/ràjuk!
2023. dec. 2. 22:14
 38/84 A kérdező kommentje:
33-as:Nem,de sok olyan ember ìrt,akinek fogalma sincsen az ikerterhessègről!
2023. dec. 2. 22:15
 39/84 A kérdező kommentje:
35-ös:Köszönöm! Remènykedem,hogy megcsinàljàk csàszàrral!😕Hàt igen,lehet magànban hamarabb hallgatnak az emberre,de hàtha itt is valamennyire figyelembe veszik a dolgokat pl,hogy lombikos is vagyok.Remèlhetőleg minden rendben lesz ès bàrhogyis lesz,biztonsàgban megèrkeznek az ikrek! 🙂
2023. dec. 2. 22:21
 40/84 anonim ***** válasza:
24%

A terhesseg a leheto legtermeszetesebb folyamat

Csak a dokik es manapsag mar mindenki szereti beparaztatni az anyakat... na meg minden hulye indokra csaszat mondanak...

2023. dec. 2. 23:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!